rockersbloggen

Boktips

Kategori: Allmänt

Lemmy kilmister har kommit ut med sin självbiografi. Man får följa hans liv från födseln fram till idag. Det är en ärlig och humeristisk skildring av hans liv som rockstjärna och person. Han verkar leva ett hårt liv med mycke alkohol och droger. Man kan säga att han gillar det sätt han lever. Han verkar inte ångra vad han gör. Han häller bara upp en ny whiskey och cola. Det är många rockstjärnor som har supit och knarkat och lagt av, men Lemmy han bara förtsätter samma tempo som när han var 20 år. Det är kul bok att läsa. Han skriver jätte bra också. Så gå och köp den i nämaste affär och läs och njut peace.

Hallo

Kategori: Allmänt

Nu är det änligen fredag vad händer ikväll då. Kanske ska gå på tullhus och kolla på en polares band och dricka öl. Annars tycker jag fredagar är lite överskattade. Man jobbar hela veckan och sedan är man ledig två dagar. Vad gör man då. Man tänker nu ska jag göra allt som jag inte har gjort på hela veckan. Träffa kompisar dricka öl kolla på något band. Stressa inte ihjäl er ta det lite lungt. Vi får se vad kvällen har att erbjuda. Vi hörs imorgon så kan jag berätta hur det var peace.

Joey

Kategori: Allmänt

Joey Ramone är en av mina största idoler. Han sjung bra och hade en cool stil. Han levde som han ville shet i vad andra sa. Cancern tog hans liv alldeles för tidigt. Jag blir alltid när jag tänker på honom. Han var som en kompis fast man inte kände honom. Han har gett mig mycket genom musiken.Jag började lyssna på Ramones när jag var 14 år. Jag har sett dom live en gång i hultsfred 93. Det är fortfarande min favvo konsert ¨genom alla år. Villa i frid 1951-2001.

Tisdag

Kategori: Allmänt

Tjena sitter här ensam i min stuga söder om sthlm. och funderar över att vilka som söker till idol och vilka som vill vara en idol va. Alla band artister som jag lyssnar på har aldrig varit med i idol. Man kan väl bli en bra artist/ band utan alla jävla talang tävlingar. och hur bra blir den som vinner idol också. kan ju säga så här att dom är populära i högst ett halvår sedan dalar deras karriär. Dom kommer inte bli en ny ozzy eller Neil young. Hur många rock
band/ artister slår igenom på det sättet. Det är problem med min mobilkamera så jag får inte in några bilder i datorn. Så ni får hålla er tills jag får ordning på den tills bilderna kommer från i fredags ha det bra så länga.

Hallo

Kategori: Allmänt

Nu till ett annat band. Perry and the travellers. Det här ett rockband som låter lite som tidiga Hellacopters. Skivan heter "other side of the bridge. Det är bra rock gung lite flummigt och mycke bra gitarrer. Sångaren låter lite som John fogerty. Han sjunger mycke bra. Dom blandar och ger som man brukar säga.Det är kul att band kan spela 70-tals rock fast dom kanske inte var födda äns då. Det är bra att rock musiken lever vidare genaration efter generation go on baby allright. Så den skivan tycker jag att ni ska inhandla vi hörs.Betyg Tre svampiga flummare av fem.

Hallo

Kategori: Allmänt

Har inte uppdaterat sedan i fredags har haft lite annat att göra jobb mm. Nu till ett band som jag lyssnade en del på 90-talet. Raised fist nya skiva heter "Veil of ignorance" Det här luleå bandet är tillbaka med en ny skiva i samma stil som dom alltid har spelat. Stenhård hardcore i Sick of it all anda. Den här skivan kom ut för någon vecka sedan så det är bara att köpa. Dom är ute på europa turne nu så dom kommer att spela i stockholm Den 10:e oktober på tyrol så vi ses där betyg:Tre bandsågar i den mörka grottan av fem.

Fredag

Kategori: Allmänt

Hallå idag är det fredag och ikväll ska jag på Ace Frehley`s releaseparty. Det ska bli kul undra om han själv dyker upp. Jag har ju hört skivan och ni kunde ju läsa recention på den här på bloggen. Så det kommer säkert bli kul. Det kommer att bli en ingående artikel här på bloggen. Så nu är jag laddad för att det ska bli en kul kväll. Nu till något helt annat. Jag såg på Rockklassikers hemsida att carolina gynning hade varit där på besök hon såg ut som en riktig rocker rock on baby. Så nu ska jag ladda baterierna för ikväll vi hörs.

Han är rock`n`Roll på allvar.

Kategori: Allmänt

Hårdaste mannen i rock branschen Nikki sixx lägg ner innan det är försent.

yeah

Kategori: Allmänt

Han kommer till sverige i december. Men varför ska han spela i västerås och inte i stockholm konstigt.

Hallo

Kategori: Allmänt

Jag såg att mitt inlägg från igår var lite felstavat. Det ska vara flogging molly. Sånt som händer.På mitt tagentbord på min hp så sitter tagenterna lite nära varandra. Så nu till dagens första recention. Jag fick W.A.S.P nya skiva " Babylon". Coolt namn på en titel. Det här låter som Wasp brukar göra. Hårt lite colla gitarrer bra sång. Han sjunger lika bra nu som han gjorde när dom slog igenom med låten " I wanna be somebody". Och dom blev ju verkligen några som kan spela musik. Jag har inte hört en skiva med dom på länge så jag blev lite tagen när jag hörde skivan. Att dom fortfarande har glöden att göra en så bra skiva efter att dom har funnits så länge. En del band brukar ju göra en eller två skivor som är bra. Sen efter efter ett tag så gör dom bara skivor för att dom att dom måste. Oasis är ett bra exempel på det. Det var inte en dag för tidigt att dom la ner nu. Jag ser verkligen fram i mot att gå och se dom när dom kommer hit. Dom spelar på Debaser den 15/11. Den här skivan kommer inte ut förens i oktober så gå och köp den då. Det är sjönt att man har kontakter inom musik industrin så man får skivorna innan dom kommer ut.Så var det med det nu till betyget: Fyra sågklingor i den stora verkstan av fem möjliga.

Gleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen misfits

Kategori: Allmänt

s

Yeahooooooooooooooooo

Kategori: Allmänt

Jag har lysnat mycke på Fogging mollys senaste skiva och den heter " Float" Det är en av världens bästa skivor  just nu. Ramones första fyra är ju dom bästa någonsin så gå och köp om du inte har dom baby.

Yeah

Kategori: Allmänt

Så nu var min första dag som bloggar snart slut. Det kommer mera resentioner imorgon har typ 40 st cd att gå igen om.

OZZY

Kategori: Allmänt

Ace Frehley "Anomaly"

Kategori: Allmänt

Tjena

Kategori: Allmänt

Jag får rätt så mycket skivor genom Giftorm, så här ska det recenseras skivor. Igår så fick jag en skiva av sound polution. Han har spelat gitarr i ett av världens största band. Han fick sparken 1982, och var med i återbildningen av bandet 1996 och fick sparken igen. Det är självklart Kiss gamla gitarrist Ace Frehley. Hans nya skiva heter Anomaly. Det var länge sedan man hörde en skiva av gamle Ace. Det var över 20 år sedan hans senaste skiva kom, Så han har ju haft tid att slipa på låtarna. Jag tycker att han sjunger helt ok. Men hans gitarr spel är ju i en helt egen division tycker jag. Han har gjort en cover på Sweets gamla slagdänga" Fox on the run". Den tycker jag han gör helt ok, men det är ju svårt att göra den lika bra som Sweet gjorde den på 70-talet. Det är bra rock tycker jag mycke solon och så precis som jag förväntade mig. Det release datum idag så gå och köp den på stuts.
Betyg:Fyra söderslagna gitarrer av fem.

Bloggarn

Kategori: Allmänt

Tjena

Kategori: Allmänt

Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Jimmy och kommer att skriva och tycka till om musik. Min bakrund är jag växte i upp i odensbaken utanför Örebro. Och började intressera mig om musik. Min första skiva jag köpte var Asylum med Kiss. Och sedan rullade det på. Hårdrocken har alltid liggat mig varmt om hjärtat. Jag flyttade till sthlm i mitten på 90-talet. Jag jobbade i många år som recencent på Funsport skateboard. Jag har alltid åkt skateboard. Det var så man kom i kontakt med mycke musik. Nu förtiden gör jag rock intervjuer i sveriges skateboard tidning

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt