rockersbloggen

Bill Wynotman "En gammal biker från sigtuna"

Kategori: Allmänt

Tjena dags för den första intervjuen i rockersbloggens historia.Jag ringde upp Henry fiats open sorse basist Bill wynotman inför spelningen på strand ikväll så här kommer den.
Berätta vem är du och varför är du med i hfos: Jag är rätt så svår åtkomlig oh så är det.Och vad heter det nu.Jag spelar igentligen inte i hfos.Jag spelar med ett helt annat band.Just nu är jag ute och går i trafiken mitt i trafiken,så jag kanske blir påkörd när som helst.Då blir det en kort intervju.
Vad har du för musik inflenser: Musikinflenser! Jodie foster men hon spelar väl inte musik gör hon det.Nej:Det blåser så mycket att jag håller på och skiter på mig.Gör Jodie foster musik!.Varför just henne för: Vem då! jag tycker kim carnes är jävligt bra.
Ser du fram i mot spelningen på Strand ikväll:Nej det kan jag inte påstå. Varför inte då: Nej va fan det är ju Dödligt vapen 4 på tv ikväll. Jag vill mycket hellre se på den. Så du ska inte spela på strand ikväll: Jo men jag vill mycket hellre ligga och kolla på Dödligt vapen 4.
Du får förklara varför du heter det namnet som du heter: Det får du fråga mina föräldrar om.
Ditt namn i Hfos:Nu fårstår jag inte riktigt vad du pratar om jag heter bara så( Jag som trodde att det var ett artist namn, men vad fel jag hade.)
Vad är din roll i Hfos: Jag spelar keyboard det är coolt. Vi har lite coola covers på gång,det kommer du få höra.
Vad blir det för covers då: Från Altay sagesens sola skiva.
Har den redan kommit ut: Ja.
Jag har inte hört den: Den är svinbra.
Det blir rakt av covers från hela skivan: Ja.
Lite the Doits kanske: Nej inte the Doits bara Altays sola skiva ja men det blir väl coolt.
Är det sant att du är en gammal biker från sigtuna: Haha det är jävligt sant haha det är det som är min igentliga indentitet.Jag är en biker från sigtuna skönhet kommer inifrån.
Så du kan jag skriva det på bloggen om alla läsare undrar vem du är: Ja det kan man säga nu är det slut på intervjun.

Danzig "Death red sabaoth"

Kategori: Allmänt

Tjena det var ett tag sedan jag skriv skiv recensioner ,men nu har jag fått lite nya skivor av min skivbolags kontakt.Dagens skiva är ingen mindre en Gleen danzigs nya.Jag har inte lyssnat på Danzig så mycket genom åren.Men jag lyssnade flitigt på dom första fyra.Men sedan tappade jag intresset när han inför den femte skivan sparkade alla medlemmar och började spela industrirock.Jag gillar rock inte indrustrirock.Jag har alltid lyssnat någon låt på alla hans senaste fyra skivor men inte tyckt det varit bra.Men på den nya skivan den nionde totalt så verkar han ha hittat tillbaka till det som jag gillade på dom första fyra.Nu spelar han rock igen och sjunger bra som han ska och inte som han har gjort dom senaste åren.Jag blir glad att han är tillbaka i sitt gammla jag.Det är fortfarande hårt och mörkt som det alltid har varit, men det låter ok.Hoppas att han fortsätter i denna anda för nu så spelar han bra igen.Så hoppas dom riktigt mörka åren är förbi.Skivan kom ut för en månad sedan så det är bara att gå och köpa och njuta av den riktiga Gleen.Betyg:Fyra mörka bibliotek i gleens hus av fem.

Roky erickson på Peace and love 3/7 2010

Kategori: Allmänt

Tjena gott folk.Det blev ingen liveblogg från Peace and love.För på torsdag natten var det någon tjuv som gick in i mitt tält på campingen och tog min väska med:Dator och kläder och lite annat smått och gått:Men nu så lånar jag jobbets dator och skriver första recensionen från festivalen.Roky erikson spelade på Scenen fantasia på lördags eftermiddagen:Fanstasia är den näst största scenen.Har öppenar med sin gamla klassiker "Night of the vampires" och sen förtsätter bara hitsen efter varandra.Men det verkar som ibland att han inte vet vilken låt dom ska spela.Dom kanske inte har repat så mycket eller så är han nervös.Bästa låten är från nya skivan"True love cast out all evil" är hiten "Goodbye sweet dreams".En grej jag inte förstår varför dom lägger en sådan konsert på eftermiddagen när det är som varmast.Det var så varmt efter ett tag så jag gick till backstage för en kall öl men det var bra det jag såg peace.Tre gamla rockrävar av fem.