rockersbloggen

Korea "The delirium suite"

Kategori: Allmänt

Tjena och välkommna till en underbar ny vecka här på rockersbloggen. Ny vecka betyder ny recension. Idag så är det Stockholms bandet Korea. Konstigt band namn det är som att heta kina eller något annat kommunistiskt land.Det här är deras andra skiva i ordningen.Det är med en cover på skivan. Radioheads gamla låt "Street spirit(fade out).Dom spelar melodiös metall av något slag.Det är rätt så skönt så sjunger sångaren bra också.Dom är rätt så stora utomlands och och turnerat rätt så mycket.Men musiken känns så där tilldragande.Efter ett tag så blir det rätt så mjäkigt.Men sådan här musik är rätt så lätt lyssnad.Så om ni gillar sådan här musik så är det bara att att köpa.Skivan släpps den: 26/11 så köp då peace.Betyg:Tre softa rop i den halv mörka skogen av fem.

Iggy pop & James williamson "Kill city"

Kategori: Allmänt

Tjena och välkommen till min underbara och fina blogg.Idag så ska jag sätta tänderna i en gammal skiva.Det är Iggy pops "Kill city" från 1977.Det är samma skiva fast den har blivit remastered.Den har är bättre ljud och så.Jag förstår inte varför dom remastered gamla skivor och släpper dom på nytt.Det är väl för att tjäna lite mer pengar.Skivan spelades in efter det att stooges hade splittras.Det var tänkt först som en demo så att Iggy kunde få ett skivkontrakt.Den spelades in på helgerna då Iggy satt på mentalsjukhus vid det tillfället.Skivan är ju än klassiker inom rockens värld så det finns ju inte så mycket att säga.Det är ju bra musik och ljud och så.Iggy pop är ju alltid aktuell.Så köp denna nya version eller lyssna på eran gamla vinyl peace.Betyg:Fyra gamla gubbhandlare  av fem.

Hårda tider "Gatan kallar"

Kategori: Allmänt

Tjena och välkommen till min underbara blogg.Idag så blir det stenhårda punk/hardcore bandet Hårda tider.Dom kommer från malmö.Jag känner trummisen Linus rätt så bra genom skateboard och genom vänner.Linus spelar eller spelade även trummor i Disco volante.Men nu är det stenhård hardcore som gäller för honom.Musiken är väldigt tuff och hård må jag säga.Det låter som det ska göra hårt och aggresivt.Och sångaren skriker/sjunger lika hårt som dom kalla gatorna i Malmö.Texterna handlar om att hata snuten och överklassen som det ska vara ingen gillar väl det.Det här är den bästa skivan på väldigt länge i denna musik stil så köp den om ni gillar sådan här musik peace.Betyg:Fyra stenhårda mäskpunkare på hultsfreds camping av fem.