rockersbloggen

Sweden rock festival 2014

Kategori: Allmänt

Hallå alla rockers där ute.Ted nugent är klar för sweden rock i sommar.Detta blir hans ända europa spelning.Han har en lång karriär bakom sig.I veckan släppte dom också Foghat,Madam x.Flotsam and jetsam och Skillet kommer bli en riktigt bra festival i sommar peace.
 

Sweden rock festival 2014

Kategori: Allmänt

Idag släpper sweden rock ett nytt band.Queensryche.Dom ska spela på onsdagen.Mycke bra bokning asså.Så nu lär ju fyradagars biljetterna sälja slut rätt så snabbt peace.

Sweden rock festival 2014

Kategori: Allmänt

Nu har sweden rock släppt 2st band.Norska bandet Backstreet girls och Lynch mob från usa.Båda banden ska spela på onsdagen.Så nu ser line upen mycke bra ut.Men än så är det en del band kvar att släppa peace,
 

Motörhead

Kategori: Allmänt

Motörhead ställer in sin vår europa turne igen.Tredje gången på mindre en ett år dom ställer in sin europa turne.Det är Lemmys hälsa som ställer till det igen.Läkarna säger att han inte har återhämtat sig tillräckligt.Jag förstår inte deras promotor kan han inte kolla med Lemmy inan han bokar upp dom men det är ju pengar som styr som vanligt hoppas på att få se dom snart peace.
 

Grand magus "Triumph and power"

Kategori: Allmänt

Hallå gott folk där ute.Första recension för i år.Idag så blir det svenskt.Grand magus kommer från stockholm.Dom har hållt på sen 2001.Detta är deras 7:e skiva i ordningen.Så dom har blivit rätt så rutinerade.Dom spelar klassisk heavy metall.Det är mycke gitarr riff och bra sång.Det är riktigt bra.Det här är bland det bästa jag hört på länge.Det är så klockrent fy fan vad bra.Det är 10:e låtar på skivan och alla är världsklass.Dom vet hur man lirar heavy metall.Skivan släpps 31 januari.Så det är bara att inhandla årets skiva helt klart peace,Betyg:Fem riktigt hårda riff av fem.
 

Sweden rock festival 2014

Kategori: Allmänt

Hallå gott folk där ute.Megadeath är klara för sweden rock festival i sommar.Mycke bra bokning av ledningen.Så nu börjar lineupen ta sin form.Ser mycke bra ut längtar redan peace.
 

2013 års bästa live konserter

Kategori: Allmänt

Hallå alla rockers där ute.Nu har det blivit dags för att lista 2013 års bästa konserter.Jag var på fyra festivaler i somras.Så det var svårt att välja här är den.
 
Nr:1:Saxon sweden rock festival
Nr:2:Green day bråvalla festivalen
Nr:3:Danzig metaltown
Nr:4:Deep purple getaway rock festival
Nr:5:Black star riders sweden rock festival
 
Så där var min lista.Så nu hoppas jag att sommarens festivaler och konserter blir lika bra som förra året peace.

2013 års bästa skivor har jag listat

Kategori: Allmänt

Hallå alla rockers där ute.Alla vi rock journalister måste ju ha en bäst of lista av skivor här kommer min 
Nr:1:Beast "Dead or alive"
Nr:2:Friends of dorothy "Jimmy Jannson"
Nr:3:Black star riders "All hell breaks loose"
Nr:4:Motörhead "Aftershock"
Nr:5:Satyricon "Satyricon"
Så detta var min topp fem av album förra året.Inom några dagar kommer min topp fem av bevittnade konserter förra året och jag såg många som vanligt kom ihåg att musik upplevs bäst live peace.