rockersbloggen

Strebers

Kategori:

Det gamla punkbandet strebers har återbildas efter att dom tog avsked 1992. Dom åker på turné runt om i sverige varje helg i september och oktober peacs .

Motörhead "Bad magic"

Kategori:

Lemmy och grabbarna i motörhead har slåppt en ny platta. Detta är deras 22:e skiva i ordningen. Dom firar 40 år som band i år. Tycker plattan har en del bra låtar. Det är 12 tuffa spår på skivan. Dom kan ju det här med att spela rock'n'roll. Detta är inte deras bästa och inte heller den sämsta. Den håller en bra nivå så att säga. Bästa spåret är "Electricity". Plattan har en sjön ballad som heter "Till thé end". Så helt enkelt är det än bra platta från ett av dom tuffaste banden på jorden. Dom ska ut på turné i vinter och lirar på hovet den 4/12. Jag rekomenderar att se dom live. Idag släpps platran  så det är bara att inhandla peace. Betyg: Fyra välförtjänta bas riff av fem.

Iron maiden

Kategori:

Iron maiden drar ut på turne nästa år. Dom ska flyga själva runt i världen med sitt eget flygplan då får man hoppas dom besöker sverige peace.

Metallica ullevi 22/8 2015 göteborg

Kategori: Allmänt

Metallica gick på ullevis scen kl:2130. Det var slutsålt till sista plats 63000. Vi satt rätt så högt upp på långsidan nära scen så man såg och hörde perfekt. Det var första gången jag var på ullevi riktigt grym arena. Dom började med "Fuel" sen så fortsatte hitsen i ett rasande tempo. Det var första gången jag såg dom så det var spännande. De är riktigt tajta live. Dom känner ju varandra utan och innan så dom vet hur dom ska spela för att det ska bli bra. Som 8:e låt så körde dom "Unforgiven" då blev ett jävla brööl. Dom utförde den till punkt och pricka. En låt som jag gillar är "Turn the page" och den körde dom. Trodde aldrig dom skulle köra den då blev jag riktigt glad. Sedan blev det låtar som "One" "Masterof puppets" "Fade to black" och "Seek and destroy". Sen gick dom av scenen då hade dom kört 15 låtar. Sedan blev det extra nummer. Första låtern på extra nummret blev "Whiskey in the jar" då blev ett riktigt ös. Sedan avslutade dom med sin gamla mosterhit "Enter sandman". Det var nästan bästa låten för kvällen. Dom spelade i ca: 2 timmar. Sedan tackade dom publiken en och en. Sedan var det slut för denna gång. Metallica kan det här med att spela live. Dom har inte släppt en skiva sedan 2008 men live är dom svin bra. Dom är riktiga proffs på att lira dom gör det inte bara för pengarna dom gör det för dom älsakar att spela live och att spela i sverige. Denna konsert var nytt publik rekord för en hårdrocks konsert i sverige. Dom kommer säkert tillbaka nästa sommar till sverige och då kanske dom har en ny skiva i baget också peace. Betyg: Fyra metaller av fem.

Udo till sverige 2016

Kategori: Allmänt

Hallå udo ger sig ut på turne nästa år i februari. Denna gång så ska han köra bara Accept låtar för sista gången någonsin. Han spelar i sverige på exlusiva klubb gig.25/2 kb malmö 26/2 trädgårn göteborg 27/2 folketshus sundsvall och 28/2 klubben stockholm.Detta kommer bli en grym turne biljetterna är släppta så köp peace.
 

Turbonegro getaway rock festival 2015 red stage 8/8

Kategori: Allmänt


Sångaren Tony silvester och resten av bandet gick upp på näst största scenen kl:2200. Dom rivstartar direkt med ett par gamla klasiker. Så att publiken kommer i gång. Sedan blir det bara bättre och bättre. Det var svin mycket folk helt fullt. Dom är ju ett stort band forfarande. Detta var första gången jag såg dom med nya sångaren. Hank von helvete var ju bra han också. Tony silvester bjuder på mer show. Han anspelar på sin sexulatet mer. Sedan kör dom "City of satan" och mellansnacket innan låten så säger dom att gävle är satans stad pga att dom har en bock varje jul som dom bränner. Sedan går dom av scen. Sedan blir några extra nummer. Sedan avslutar dom med ""I Got Erection" då  säger dom till publiken att bilda en wall of death. Så dom längst fram gör det och sedan springer dom in i varandra helt galet. Det såg kul ut bra drag. Det var en riktigt bra konsert med både bra låtar och bra show. Dom spelade i 75 minuter och allt var världsklass Betyg: Fyra hårda norrmän av fem.

Sick of it all getaway rock festival 2015 red stage 8/8

Kategori: Allmänt


Sick of it all gick upp näst största scenen kl:1930. Det var inte så mycket folk från början.Sedan kom det mer folk. Dom körde en pit i fram scen där folk springer runt och röjer. Dom körde många gamla låtar och en del nya. Det är ju sånt röj när dom lirar. Dom öser verkligen på scen det är kul att se. Det är ju stenhård hardcore från början till slut. Detta var första gången jag såg dom det var kul. Detta var en av dom bästa konserten i år på festivalen. Kul att se ett hc band som kan levera fortfarande dom spelade i en timme precis lagom peace. Betyg: Fyra stenhårda metalklingor av fem.

Saxon getaway rock festival 2015 Green stage 6/8

Kategori:

Biff och grabbarna gick upp scen 1730. Lite tidigt på en festival för ett band som dom. Biff och dom andra är ju rätt så rutinerade. Dom är ju sverige hela tiden och spelar. När dom kör 747 så går publiken i extas. Sen flyter hitsen på. Saxon älskar att spela live. Vi sompublik älskar dom. Det är så kul att se dom för dom levererar verkligen på hög nivå. Det hr var fjärde gången jag sett dom. Det kommer deärinitivt bli fler gånger när han säger se you next year. Sen avslutar dom med "Denim and leather". Det var en bra avslutning på en bra konsert.En timme som dom lirar är lite väl kort men dom kör bra låtar. Dom ger publiken vad dom vill och det är bra peace. Betyg :Fyra solon av fem.

At the gates getaway rock festival 2015 red stage 6/8

Kategori:

At the gates gick upp på näst största scenen 2045. Dom har splittrats återbildats dom senaste 20 åren. Det ser man inget av på scen. Om man är ett av världens bästa death metall band så visar man inte sånt. Plus att dom har en ny skiva i bagaget.  Dom kör både nya och gamla låtar och allt är så bra. Jag och dom drygt 5000 pers gillar deras show.  Det finns inte många band i dagsläget som kan mätas med deras musik. Allt går deras väg så att säga. Denna konsert räddade hela kvällen. Detta är inte bara en konsert det är en lektion i death metal. Så vad ska  man säga världsklass Betyg :Fyra mörka gatar av fem.