rockersbloggen

Getaway rock festival 2015

Kategori: Allmänt

 Nytt band släpp på. Getaway.Black label society och spiders mm myck bra släpp peace.

Sweden rock festival 2015

Kategori: Allmänt

Då är dom sista 12 akterna klara för sweden rock 2015. Det blev Ghost,Michael monroe,Behemoth,Extreme,The sirens,Marduk,Alestorm,Jerusalem,Fish,All that remains,Steve grimmet`s grim reaper och Hatebreed. Dom kommer släppa spelschemat inom kort. Denna line-up som dom har i år är den bästa på flera år peace.

Europe "War of kings"

Kategori: Allmänt

Sveriges största hårdrocksband är tillbaka. Vi snackar så klart om Europe. Denna skiva är deras 5:e sedan comebacken 2004 och 10:e sammanlagt. Dom har ju gjort en del klassiska låter genom tiderna och album. Jag vet inte om jag ska jämföra denna med 80-tals skivorna. Dom lirar ju lite annan hårdrock nu för tiden. Jag tycker att denna skiva är lite hårdare och tuffare än dom andra på 2000-talet. Dom kan ju lira hårdrock med toppkänsla för varje sekund på skivan. Denna skiva låter som en klassisk Europe skiva med bra sång och bra gitarr spel av John norum och alla andra i bandet. Slutligen så tycker ja det är en bra platta den släpps i dagarna så köp den peace. Betyg: Fyra Europa  platser av fem.

Hellfest 2015 19-21 juni

Kategori: Allmänt

Hallå nu är speldagarna till hellfest klara. Det ser mycke bra ut. Fredag och lördagen ser bäst ut. Det kommer bli mycke springande mellan scenerna peace.

Sweden rock festival 2015

Kategori: Allmänt

I fredags så släppte sweden rock 7 nya band. Dom har ju ett smarbete med studiefrämjandet. Så varje år har dom nemis scenen på festivalen på torsdagen. Banden är Safemode, Royal ruckus, Seventribe, Wasted shells, Maida vale, Deception och Browsing collection. Så nu är ju line-upen nästan klar grymt peace.

Bråvalla festivalen 25-27 juni 2015

Kategori: Allmänt

Idag släppte bråvalla fyra nya band. Det blev Faith no more, In flames, Eagles of death metal och Danko jones mycke bra släpp nu börjar man se fram i mot bråvalla 2015 peace.

Sweden rock festival 2015

Kategori: Allmänt

Idag så släppte Sweden rock två Sydstats rock band. Molly hatchet och Blackberry smoke mycke bra släpp tack peace.
 

Millencolin

Kategori: Allmänt

Millencolin släppte precis en nyhetsbomb. Nya skivan "True brew" slläpps 22 april i sverige. Dom släppte en video till en ny låt på deras hemsida. Sedan släppte dom nya hemsidan och turne datum. Releaseparty kommer att ske på Ritz i örebro den 24 april biljetter kan man köpa genom deras sida www.millencolin.com peace.

Sweden rock festival 2015

Kategori: Allmänt

Mustasch kommer köra det årliga national dags firandet. Det blir en vanlig spelning sen efter själva national sången mycke bra bokning av sweden rock peace.

Skogsröjet 31 juli-1 augusti 2015

Kategori: Allmänt

Nu har skogsröjet gjort klart med sin andra headliner. Dream theatre.dom  headlinar på lördagen sedan tidigare så är Europa ffredagens headliner. Denna festival har funnits i några år. Den växer för varje år sedan tidigare är band som: Saxon,Doro,Udo,Skidrow och Thundermother klara för festivalen. Jag blir väldigt sugen på att åka dit peace.

Danko jones "Fire music"

Kategori: Allmänt

Idag blir det rock från kanada. Danko jones har släppt sin sjätte skiva i ordningen. Han och hans band är ju rätt så rutinerade vid det här laget. Han har ju turnerat än del sen senaste plattan som kom 2010. Jag har inte lyssnat så  mycket på han innan. Jag tycker denna skiva är bra. Det är välspelad snabb rock så att säga. Låtarna är rätt så varierande. Första låtarna på skivan är kanon sen blir det sämre. Fast som helhet så funkar den helt utmärkt. Den här skivan kommer säkert sälja bra han är ju en stor och känd artist så köp den om ni gillade förra plattan peace, Betyg: Fyra slagskott i suddendeath av fem.

Alice cooper

Kategori: Allmänt

Alice cooper måste verkligen gilla sverige. Han har spelat här sedan 2010 varje år. Nu är han klar för två spelningar i sverige. 2 juli på gröna lund och dagen efter i furuviks parken.
 

Getaway rock festival 2015

Kategori: Allmänt

Getaway rock festival i gävle fyller på med mer band.Comeback aktuella Backyard babies och Suicide silence är nu klara för festivalen i gävle i augusti peace.
 

Robert plant till grönan i sommar

Kategori: Allmänt

Robert plant kommer till sverige i sommar med sitt band The Sensational Space Shifters.14 juli så lirar han på stora scenen på gröna lund peace.
 

Sweden rock festival 2015

Kategori: Allmänt

Hallå nu har sweden rock släppt en dagars biljetter för samtliga dagar. Fyra dagars biljetterna tog slut i helgen rekord snabbt köp biljett så ses vi där i början av juni peace.