rockersbloggen

Black star riders "The killer insinct"

Kategori: Allmänt

Ny vecka ny recension. Black star riders har kommit ut med en ny platta. Detta är deras andra platta på 2 år. Nu kan man säga att dom håller på att tvätta av sig Thin lizzy stämpeln. Det är som man säger ränderna går aldrig riktigt ur. Tycker nya plattan låter lite som första plattan fast lite mognare. Dom har ju turnerat runt halva världen senaste tiden. Jag har hunnit sett dom tre gånger. Denna platta är lite lungnare än förra och inte lika många guldkorn. Scott gorham ligger ju bakom varenda ton och riff det är ju det som gör skillnaden på att dom är ett bra band eller inte. Så slutligen så lever dom inte riktigt upp till 2013 års succe debut. Den plattan var ju en riktigt bra platta. Så nästa gång man ser dom live så kanske det blir mer egna låtar än Thin lizzy låtar. Fast fansen vill ju höra gamla klassiker. Skivan släpps 20 februari så det är ju bara att inhandla.Betyg:Fyra gorham solon av fem.
 

Billy idol

Kategori: Allmänt

Hallå Billy idol kommer tillbaka till sverige i sommar. Det är 2st spelningar  som är uppbokade varberg 27 juni och 28 juni gröna lund mycke kul peace.
 

Sweden rock festival 2015

Kategori: Allmänt

Hallå har inte bloggat på ett tag varit på semester en vecka på gran canaria. Nytt band släpp idag vad sägs om Ace frehley. Har aldrig sett honom grymt kul. Sedan släppte dom massa andra band: The darknes,Gojira,Gloryhammer,Scott h birham,Riot v,Portrait och Spik`s free house. Lineupen detta år är världsklass peace.

Paparoach "Fear"

Kategori: Allmänt

Hallå ny vecka ny recension. Amerikanska nu-metal bandet Paparoach är tillbaka. Jag har inte lyssnat på dom så mycket förut .Dom är ju svin stora i denna genre. Jag har aldrig varit så inne på nu-metal. Musiken är ju helt ok men det känns ju kontigt på något sätt. Skivan är helt ok låter som dom brukar göra. Sångaren sjunger ju bra också. Skivan släpps om två veckor. Så om ni gillar dom så köp peace. Betyg: Två halv coola poäng av fem

Raised fist "From the north"

Kategori: Allmänt

Hallå nytt år ny vecka. Raised fist från luleå i norrland är aktuella med sitt 6:e album. Skivan heter som dom är "From the north". Jag recenserade deras förra platta som kom 2009. Tycker denna platta låter rätt så lik fast inte. Det är ju samma hårda riff och sång. Dom har ju växt som musiker. Dom har turnerar ju runt hela världen. Denna skiva låter rätt så mycket vad dom är stenhårda. Dom är ju ett av världens största band när det kommer till hardcore. Dom är ju väldigt duktiga musiker och vet hur man lirar brutal musik. Tycker dom växer för varje låt på skivan. Efter ett tag så gillar man musiken väldigt mycke. Har hört att dom är helt galna live så det fär man kolla in på metallsvenskan som dom är klara för i maj. Skivan släpps om 12 dagar. Så om ni har giilat deras senaste alster så är det bara att inhandla. Betyg:Fyra brutala sågklingor av fem.