rockersbloggen

Bråvalla festivalen i norrköping 2016

Kategori:

Bråvalla har släppt datumen för nästa års festival. Den 30 juni till 2 juli är det som gäller och imorgon så släpper dom blind early bird biljetter för ett billigt pris peace.

ksmb bråvalla festivalen 2015 27/6 luna

Kategori:

Sångarna Johan johansson och micke alonzo och resterande band gick upp näst största scenen luna. Dom började med deras hit "Harrisburg " det är deras bästa låt den lät bra. Sedan körde dom "Tidens tempo" också än av deras bästa låtar.  Sedan rullade det på med gamla låtar. Dom har inte spelat ihop på 21 år och det låter ibland. Konstigt att köra deras två bästa låtar i början. Sedan blev det inte bättre än så. Det var jätte mycket folk säkert halva festivalen. Fast medelåldern på publiken var 35 det var bra och kul.Det lät lite otajt ibland och oinspirerat men publiken gillade det detta var deras ända spelning i år en kort återförening på 75 minuter det räckte peace. Betyg Två återförenade punkare av fem.:

imperial state electric bråvalla festivalen 2015 27/6 juno

Kategori:

Imperial state electric med nicke i spetsen gick upp på scenen kl:1415 .Dom är väldigt tajta och bra. För att bara ha spelat i fem i år. Musiken är klassik shitig rock. Det är mycket bra. Det var ju inte så mycket folk framför scenen. Dom blandar både gammalt och nytt det är mycket bra. Speltiden är satt till 60 minuter och det utnyttjar dom. Jag tycker att spelningen är bra peace. Betyg :Fyra hellacopters av fem.

Refused bråvalla festivalen 2015 26/6 luna

Kategori:

Refused gick upp på näst storsta scenen kl:1730. Dom kan ju leverara hardcore på hög nivå. Dom la av för över 12 år sedan. Det märks att dom är revansch sugna så bra är dom. Det här är inte bara en konsert det är en lektion hur man agerar och spelar stenhård hardcore.  Dennis kan ju hålla i gång en publik riktigt bra han underhåller dom med sin scen närvaro.  Dom blandar både nytt och gammalt så bra. Senast jag såg dom var i örebro 93 det känns som tiden ståt stil. Refused visar att dom är tillbaka på allvar. Nya skivan släpptes idag. Så kolla in dom om ni har chans världsklass. Peace Betyg Fyra riktiga vägran av fem.

In flames bråvalla festivalen 2015 25/6 panorama

Kategori:

In flames gick upp på stora scen kl:2230. Det var inte så mycket folk knappt halva festivalen. Dom blandade både nytt och gammalt.  Publiken gillade det och jag också.  Dom har en bra scen show med eld och fyrverkerier.  Jag har aldrig sett dom innan så jag tyckte det var bra. Dom har ju rätt så bra scen vana mycket bra. Slutligen en bra show och spelning peace. Betyg: Fyra eldar av fem. 

Millencolin bråvalla festivalen 2015 25/6 juno

Kategori: Allmänt

Örebro grabbarna i Millencolin gick upp på scen kl:19. Dom började med några nya låtar sen blev lite klassiker. Det var 
rätt så mycket folk för att vara så tidigt på kvällen. Man ser att dom har rutin att spela live. Dom turnerar rätt så mycket. När 
dom körde "E20 norr" så blev det ös. Jag tycker att det är deras bästa låt. Sedan kom deras riktiga klassiker "Mr clein".
På den låten sjung Mathias istället för Nikola. Den var bra iallafall. Sedan gick dom av scenen. Sedan blev det tre extra nummer
sen var det slut. Dom spelade i knappt 60 minuter helt ok spelning. Ända som var dåligt var ljudet som försvann då och då.
Dom kan ju det här med att spela live riktigt rutinerade grabbar peace. Betyg: Fyra riktiga björnar av fem.

judas priest

Kategori:

Judas priest kommer tillbaka till Sverige i december. Dom spelar i Karlstad den 4 december och globen i stockhom dagen efter biljetterna släpps måndag peace.

Bråvalla festivalen 25-27 juni i norrköping

Kategori:

Sista rockakten klar för bråvalla imperial state electric . Så sista pussel biten är på plats ska bli kul att se dom festivalen börjar på torsdag ses i vimlet peace 

Bråvalla festivalen 25-27 juni 2015

Kategori:

Om en vecka börjar den tredje upplagan av bråvalla festivalen i Norrköping vädret ser så där ut. Man får hoppas att vädret blir bättre än denna prognos men vädret brukar vara så där ses där peace.

Mötley Crüe till stockholm

Kategori:

Dom kommer att göra ett sista gig i sverige innan dom.lägger av för gott. 16 november spelar dom i globen i stockhom biljetterna släpps på torsdag hoppas dom har skärpt sig tills dess efter deras dåliga spelning på Sweden rock i fredags peace. 

Sweden rock festival 2016

Kategori: Allmänt

Hallå årets festival är slut för denna gång. Det var en mycket bra festival nu har dom släppt datumen för nästa år 8-11 juni 2016 är det som gäller. Dom kommer släppa dom första akterna i höst. Jag hoppas på Pearl jam, Mötörhead, Body count, Ozzy och Flogging molly det blir nog bra peace.

Judas priest sweden rock festival 2015 festival stage 6/6

Kategori:

Rob och grabbarna gick upp på festival stage kl :2230. Dom var riktigt bra. Dom körde bra låtar genom hela setet.  Rob han byter jacka efter varje låt. Sedan blir han redo. Han körde in motorcykel efter halva konserten. Då blev det drag. Dom körde alla låtar man vill se och lite där till.  Avslutade gjorde dom med "living after midningt " mycke bra. Jag har ju aldrig sett dom förut så det blev bra till slut. Betyg:Fyra judas av fem. 

Ace freahley sweden rock festival 2015 festival stage 6/6

Kategori: Allmänt

Ace freahley och sitt band gick på festival stage kl :1600. Körde en del egna och gamla låtar i början. Sen blev det åka av med "Love gun. Då blev publiken glada. Sen avlöste sig hitsen i stor takt. Låtar som "Shock me" rip it out". Sen blev det gitarr solo så säker han är fortfarande på sin gurra . Sen blev "Deuse " då blev man glad. Sen var det slut efter det. 60 minuter räcker för en gitarr hjälte som han peace.Betyg:Fyra riktiga kiss medlemmar av fem.

Hardcore superstars sweden rock festival 2015 festival stage 6/6

Kategori: Allmänt

Hardcore superstars gick upp på festival stage kl:1315. Efter gårdagens bedrövelse så var dags för mötleys efterträdare. Har inte lyssnat så mycket på dom. Dom är ju helt ok det är rock. Dom har några bra låtar men inte så många för att en hel konsert ska bli bra.Helt ok iallafall allt idag kan ju inte bli sämre en Mötley igår peace. Betyg:Två göteborgare av fem.

Mötley Crüe sweden rock festival 2015 festival stage 5/6

Kategori: Allmänt

Dom gick upp på festival stage kl:2230. Vad ska man säga. Vince Neil kan inte sjunga han ser ut som han har käkat 100 donuts innan han gick upp på scenen så pinsamt. Ingen låt kunde han eller dom spela. Jag såg dom här på sweden rock 2012 då var det mycke bättre. Asså fattar inte vad som har hänt. Vince satte inte en enda låt. Det är skönt att det var sista gången man sett dom. Dom ska ju göra en sista spelning på globen 19 november jag kommer inte gå dit. Alla låtar var dåligt utförda. Körsångarna var bäst och publiken som stod kvar hela konserten.Sämsta konserten i år peace. Betyg:Ett minus av fem möjliga föredettingar.   .

Blackberry smoke sweden rock festival 2015 5/6

Kategori:

Sydstats rockarna Blackberry smoke gick upp på sweden stage kl:1730. Dom drog av några riktiga klassiker i början Sedan fortsatte dom på samma linje. Dom låter lite som Lynardskynard fast yngre. Dom är ett riktigt bra band. Jag gillar sweden stage då kan man stå i backen och se hela konserten. Man blir glad av riktigt bra konserter peace. Betyg: Fyra riktiga sydstater av fem.

alestorm sweden rock festival sweden stage 5/6

Kategori:

Alestorm gick på sweden stage kl :1430. Dom spelar irländsk folk musik fast lite hårdare.  Har aldrig sett dom fast dom är ju riktigt bra. Älskar när man ser ny band. Det var rätt så mycket folk. Dom är grymma som fan. Det var en riktig bra konsert bästa hittills idag peace. Betyg: Fyra stenhårda pirater av fem

Exodus sweden rock festival 2015 sweden stage 4/6

Kategori:

Exodus gick upp på sweden stage kl :2045. Dom är ett av dom första trash metall banden i samma era som Slayer. Dom har spelat sen början av 80-talet.  Dom lirar fortfarande stenhård och brutal musik. Det var inte så mycket folk i början sedan kom det fler då blev det nästan fullt. Dom spelar i  80 minuter. Det är bra dom lirar länge så dom hinner spela alla sina grymma låtar
Mycket bra spelning kan det bli bättre nä grymt peace. Betyg: Fyra trashade soptunnor av fem. 

slash featuring myles kennedy and the conspirators sweden rock festival 2015 festival stage 4/6

Kategori:

Slash gick upp festival stage kl:16. Han och myles kennedy och resten av bandet körde på bra.  Dom blandade både nytt och gamla guns klassiker. Dom körde i ca:60 minuter. Han körde många gitarr solon minst ett i varje låt.  Jag gillar sköna gitarrer det bjuder han. Dom körde kortare set idag än senast. Bästa låten "Sweat c hild of mine". En tjejkompis bredvid började gråta så bra var den den. Sista låten "Paradis city sen var det slut. Andra gången på en vecka jag såg dom detta var lite vassare och det var mer folk hela festivalen peace. Betyg :Fyra stjärnor av fem.

Slash featuring myles kennedy and the conspirators gröna lund stora scen 31/5

Kategori: Allmänt

Slash och hans band gick upp på stora scen kl:2000. Dom öppnade med ny låt seden kom "Nighttrain" en Guns`n`roses låt. Den var super bra sen så körde dom typ varanan Guns och varanan egna låtar. Myles kennedy sjunger svin bra passar perfekt till Slash sköna gitarr. Hur bra är han på gurra perfekt spelat genom hela konserten. Mycke gitarr solon bjöd han på sedan körde dom "Welcome to the jungle" då blev det ös. Sedan blev det "Sweet child of mine" bästa låten älskar verkligen den låten. Extra nummer blev "Paradice city" mycke bra val av dom. Betyget drar ner lite pga deras egna låtar håller inte lika hög klass som Guns låtarna. Det är ju dom alla vill höra. Han spelar på sweden rock på torsdag hoppas på mer Guns`n`roses låtar då och lika bra ös. Dom spelade i 100 minuter och det var underbart. Jag är riktigt imponerad av honom verkligen. Det är ju han som stjärnan i bandet peace.Betyg: Fyra slashiga solon av fem