rockersbloggen

Agnostic front "The amirican dream died"

Kategori: Allmänt

Idag blir brutal hc Agnostic front från usa. Dom är ju ett gammalt hc band från new york. Bandet startades i början av 1980. Dom kör på som vanligt och hatar systemet. Jag tycker denna platta är hårdare än dom än dom gamla plattorna. Dom har hittat tillbaka till deras bästa som är sten hård hardcore av bästa sort. Så om ni gillar stenhård musik från hjärtat så köp släpps 4/4 peace. Betyg: fyra stenhårda stenar i den mörka skogen av fem.

Friends of dorothy "The man without dna"

Kategori: Allmänt

Ett band från stockholm som är punk och det är dom  Synd bara att dom har en sångare utan ett dna. Sångaren har ju ett punk dna så det räcker  gott och väl. Detta band bildaste av sångaren Sir henry fiat när han hoppade av henry fiats open sore midsommar 2010 Jag tycker dom har ett par bra låtar i början på plattan. Tycker det är en bra debut platta av ett band man sett typ tio gångerr live. I Mina ögon så dom ett bra live band ,Dom har lite för många låtar på plattan för att bli en femma. Det hade räckt med tio men dom har sexton Jag tycker att det är en bra punk platta fast dom vill vara så punk.Gitarristen han låter ju som ung malmsten i bland när han får något utrymme av sångaren som tar all plats peace. .Betyg: Fyra Snälla gå tillbaka till sir henry fiat paul fashion av fem
 

Bråvalla festivalen 2015 i norrköping

Kategori: Allmänt

Hallå nytt band släpp från bråvalla. Papa roach,Backyard babies,Stiftelsen,Red fang och några band till är klara för festivalen i sommar peace.
 

Poisen idea "Confuse & Conquer"

Kategori: Allmänt

Hallå det var ett tag sedan jag gjorde en recension. Poisen idea har släppt en ny skiva. Det låter riktigt bra stenhård hc/punk från början till slut. Senaste skivan kom 2006 så det är ett tag sedan. Jag har sett dom live två gånger senast 2012. Dom är ett riktigt bra live band stenhårda. Dom har ju spelat till och från sedan början av 1980-talet. Så man kan säga att dom kan sin grej. Jag tycker att skivan är riktigt bra. Skivan släpps 6:e april så det är ett tag kvar så köp den då. Betyg:Fyra giftiga punkers av fem.

Rock konserter på gröna lund 2015

Kategori: Allmänt

Hallå även i år så leverar gröna lund som vanligt. Många bra rock konserter kommer det bli. Vad sägs om Marlyn manson 10/6 Ace frehley 17/6 Billy idol 28/6 Noel gallagher 2/7 Alice cooper 3/7 Robert plant 14/7 Lenny kravitz 3/8 och The offspring 10/8. Det kommer bli en fullmatad sommer på gröna lund peace.

Getaway rock festival 2015

Kategori: Allmänt

Nytt band släpp från Getaway rock. Takida får sällskap av Nale,Iron lamb,God damn och Inquisition.Jag tycker line-upen ser mycke bra ut i år. Getaway rock festival arangeras 6-8 augusti i gävle köp biljetter nu

Motörhead

Kategori: Allmänt

Hallå nu är det officelt. Motörhead släpper ny platta i höst. Det blir deras 23:e platta i ordningen. Den kommer komma i september och dom firar den med att dom fyller 40 år som band peace.
 
 
 

Getaway rock festival 2015

Kategori: Allmänt

Hallå nytt band släpp. Getaway fyller på med Ghost som är ett av sveriges bästa och coolaste band. Sedan är Electric boys och tjej rockarna Crucified Barbara klara. Ett hel svenskt hårdrocks släpp idag peace.