rockersbloggen

Sixx am "Prayers for the damned vol:1"

Kategori:

Idag blir amerikansk hårdrock. Sixx am är Nikki sixx band. Han startade det 2007. Dom startade bandet för att göra ett soundtrack till hans bok "Heroin diares". Sångare är James michael och gitarrist Dj asbah. Detta album är deras fjärde i ordningen. Nu när Nikki sixx har lagt ner Mötley crue så satsar dom hårt på detta band. Musiken är lätt lyssnad hårdrock med mycke gitarrer och bra sång. Det är inte mycket mer än så. Väldigt mjäkigt för min smak. Det känns bara som dom verkar bry sig om att ha en tuff look och ska se ut som riktiga rocksjärnor. Jag tycker att det blir lite löjligt musiken är inte speciellt bra dom har bara sina namn att spela på. Tycker sådana så kallade allstar band blir mest patetiska för dom alla är ju kända musiker sedan innan. Istället för att köpa denna skiva så lyssna på någon gammal Mötley crue skiva eller nåt istället skivan släpps imorgon Peace. Betyg: En föredetting av fem

Prince

Kategori:

Mr: purple rain är död. Prince dog i morse i sitt hem i minesota. Han blev 57 år gammal. Senaste året är det många rockers som dött mycket trist.

Ac/Dc

Kategori:

Nu är det klart som det har ryktas om en tid. Axl Rose blir ny sångare i ac/dc på dom sista spelningarna på deras turné.

Anstalt "Ashes to ashes"

Kategori:

Idag blir hård punk från Österrike. Anstalt är ett Österrikiskt punk band från wien. Deras front man är ingen mindre än Dan wall. Han är känd från Örebro scenen med band som Accidents och Genocide ss. Han flyttade till wien för 7 år sedan. Så nu är dom aktuella med en ny ep. Musiken påminer lite om hans tidigare band. Punk av den lite hårdare skolan. Det är ju mr:Wall som spelar gitarr och sjunger och skriver all musik. Tycker dom är riktigt bra bra driv i musiken och bra texter. Denna platta är ett bra exempel på en bra punkplatta så köp. Betyg: Fyra riktiga punkare av fem.

Iggy pop kommer till Gröna lund

Kategori: Allmänt

Iggy pop kommer till Gröna lund 24 augusti. Nu börjar deras startfält inför sommaren se riktigt bra ut.

Sweden rock festival 8-11 juni

Kategori:

Sweden rock byter namn på den näst största scenen rock stage till Lemmy stage. Det blir en riktigt bra hyllning till honom. Motörhead lirade åtta gånger på festivalen. Senast dom var där 2012 så spelade dom på rock stage. Så mellan konserterna där så kommer det visas bilder och videos på honom på storbilds skärmarna väldigt grymt Peace.

Gefle metal festival i gävle 15-16 juli 2016

Kategori:

Nu har Gefle metal släppt spel dagar och en dagars biljetter. Lördagen ser ju bäst ut hittills fast alla band är ju inte släppta än.