rockersbloggen

Iggy pop

Kategori:

Iggy pop kommer till sthlm cirkus 4 maj för en exklusiv spelning. Nytt album släpps den 18 mars peace.

Sweden rock festival 2016

Kategori:

Nytt band släpp till sweden rock. Anhtrax.Dirkschneider,Lita Ford,Raised fist,Imperial state electric och Gleen Hughes mfl. Mycke bra band släpp idag. Hela tio akter sammanlagt släppte dom. kolla in alla släppta band på deras hemsida Peace.

Bråvalla festivalen 2016 30/6-2/7

Kategori:

Bråvalla festivalen släppte fyra band och artister idag. Det blev Mumford and sons och band of horses mfl peace.

Metallsvenskan 2016 3-4 juni i örebro

Kategori:

Bandsläpp på metallsvenskan i örebro.Hela 9 band släpptes däribland: Napalm death,Soilwork,The haunted,Dr living dead,Månegarm mfl peace.

The temperance movement "White bear"

Kategori:

Ny vecka ny recension. The temperance movement är ett engelskt blues/rockband. Dom startade 2011 och detta är deras andra skiva. Jag har inte hört deras debut skiva. Denna andra skiva är ett mästerverk. Dom är riktigt bra sådant driv i musiken lite skitigt och bra. Sångaren har sådan cool och bra röst. Detta damer och herrar är årets platta. Det finns ingen dålig låt på skivan. Detta är bland det bästa jag hört på länge. Man blir helt lyrisk av deras musik. Detta band kommer bli nästa stora musikexport från England. Dom är ute på turné nu och kommer till Debaser medis här i Stockholm 8/2. Dom spelar även i götet och malmö några dagar senare. Det kan man ju inte missa.Skivan är ute nu så inhandla den peace. Betyg: Fem rockande stjärnor av fem.

David bowie 1947-2016

Kategori:

Metallsvenskan 2016

Kategori:

Metallsvenskan meddelar på sin facebook sida att Hatebreed och Municipal Waste inte kommer spela på festivalen. Dom hade bokat banden genom ett tyskt bolag och dom trodde festivalen var i juli och inte juni synd peace.

Guns 'n' roses återbildas

Kategori:

Nu är det klart. Axl Slash och Duff återbildar Guns 'n' roses i april. Dom är klara för den amerikanska festivalen Coachella. Då får vi hoppas dom kommer till Sverige peace.

2015 års bästa lista konserter

Kategori:

Nr:1 Ac/dc Friends arena 19/7
Nr:2 Metallica Ullevi 22/8
Nr:3 Slash Sweden rock 4/6
Nr:4 Judas priest Sweden rock 6/6
Nr:5 Refused Bråvalla festivalen 26/6
Nr:6 Turbonegro Getaway rock 8/8
Nr:7 Saxon Getaway rock 6/8
Nr:8 Motörhead Metallsvenskan 30/5
Nr:9 Satyricon Nalen 26/4
Nr:10 Slash Gröna lund 31/5