rockersbloggen

Descendents "Hypercaffium spazzinate"

Kategori: Allmänt

Descendents har släppt en ny skiva. Deras senaste kom 2004. Denna platta låter lite som en comeback platta. Dom har startat om på nytt. Det låter som det gjorde i början på deras karriär. Det känns som dom hittat tillbaka till den gamla hc/punk som dom är kända för. Dom senaste 20 åren så har dom återbildats släppt någon skiva och lagt ner. Nu är dom här på riktigt. Det känns som dom är 18 igen. Låtarna genom hela skivan är bra. Milo sjunger bra och dom andra spelar helt fantastiskt. Så om ni gillade dom förut så kommer ni gilla detta alster. Skivan släpps på fredag. Dom kommer till way out west och spelar i mitten på augusti så det kommer bli ett riktigt ös peace. Betyg: Fyra comeback punkare av fem

Putte i parken 22-24 juli stockholm

Kategori:

I helgen är det dags för gratis festivalen Putte i parken i kungsträdgården i stockholm. Spelschemat ser ut som följande fredagen ser bäst ut peace. 

Black sabbath friends arena 9/7

Kategori:

Black sabbath med ozzy i spetsen gick upp på scen 2145. Dom öppade med låten "Black sabbath" sedan flöt  det på med hits. Dom gör det som dom ska göra. Detta här är deras avskeds turné. Ozzy sjunger  bra i 60 minuter. Efter trumsolot så börjar han sjunga sämre. Detta ska vara deras avsked som Black sabbath .Der känns mer som en en begravning. Dom kör hits efter hits mer än så blir det inte  Det är klart att iommi och geezer försöker köra skutan rätt men det felar hela tiden. Problemet heter Ozzy sista halv timmen så sjunger han inte en ton rätt.  Han försöker få med sig med sig publiken på sista låtarna men det funkar sisådär. Sista låten blir "Paronoid" med ett suck. Det är bra att dom lägger av till slut. Turnén heter The end så det är väl helt perfekt  Alltså början av konserten var bra helt enkelt I slutet blev jag lite besviken på hur dåligt ozzy sjunger jag förstår inte vad han håller på med när han började så bra  Detta var tredje gången jag sett dom och det var inte den bästa peace.  Betyg: Tre svarta sabbath av fem

Bråvalla festivalen 2017 29 juni- 1 juli

Kategori:

Igår släppte bråvalla datum och blindbird biljetter till nästa års festival. 29 juni -1 juli är det som gäller artister släpps senare. 

Thomas di leva gröna lund lilla scenen 4/7

Kategori:

Thomad di leva gick upp grönans lilla scen kl:20:00. Han har på sig sin särk och sin akustiska gitarr. Det räcker när han är så erfaren.  Han behöver inte något band en gitarr räcker. Han började med någon ny låt. Sedan avlöser hitsen varandra som "Miraklet" " Vem ska man lita på". Han gör det riktigt bra hans gitarr glöder nästan Sedan kör han en Lasse berghagen cover "Sträck ut din hand" den helt ok i hans tappning. Sedan blir det ett långt mellansnack om kärlek och så.  Det är mycket folk helt fullt. Sedan kör han "Jesus is averyone" då är han suverän. Sen går han av scen.  Sedan kommer han tillbaka och kastar ut frukt till publiken. Sista låten blir "vi har bara varandra" då är han som bäst sen är det slut. Han lirar i ca: 80 minuter.  Jag tycker att det är bra minus är att han har så långa mellansnack om flummiga saker men han har sin gitarr peace. Betyg: Fyra rymdblommor av fem. 

House of pain bråvalla 2016 2/7 juno

Kategori:

Everlast och dom andra i House of pain gick upp på lilla scenen juno 23:30. Det var jätte mycket folk. Dom spelade många hits från sin karriär. Dom var som störst från 92-98 sedan splittrades dom. 2010 återförenades dom sedan dess har dom lirat till och från. Dom är riktigt tajta live bra energi och bra sång av sångarna. Deras monster hit "Jump around" avslutar det hela till publikens jubel. Dom lirade bara i 60 minuter det var lite kort kan man tycka. Helheten var bra och dom lirade bara bra låtar peace. Betyg: Fyra brinnande hus av fem. 

Biffy clyro bråvalla 2016 30/6 panorama

Kategori:

Biffy clyro gick upp panorama stora scen 20:00. Jag har aldrig sett dom förut. Det var ganska mycket folk. Dom spelar väldigt bra musk riktig rock. Sångaren har riktigt bra energi på scen. Han spelar bar överkropp hela konserten. Publiken och jag tycker om det vi ser. Konserten går i ett våldsamt tempo. Efter 75 minuter är det över. Det gick väldigt snabbt och bra var det. Dom blandar både nya och gamla låtar jag rekomendar att se dom jätte bra live peace. Betyg: Fyra monster biffar av fem. 

Tenacious d bråvalla 2016 1/7 panorama

Kategori:

Klockan 2030 gick dom upp på stora scen. Det var mycket folk typ hela festivalen. Jack black och hans band körde stenhårt från början. Det är ju väldigt trallvänligt och bra. Låtarna avlöser varandra i ett högt tempo. Det är mycket humor och kärlek. Dom lirar alla sina hits och alla är glada. Jack black sjunger helt ok. När dom kör "Tribute" då kockar det kan man säga. Bästa låten för kvällen och alla är glada. Jag tyckte dom körde på bra med bra låtar. Detta var första gången jag såg dom och det var guld. Dom spelade i ca: 95 minuer. Fredagens bästa spelning var det. Om ni har möjlighet att se dom gör det peace. Betyg:Fyra svarta jacker av fem. 

Graveyard bråvalla 2016 2/7 juno

Kategori:

Wow säger jag bara. Gravyard gick upp tredje största scen kl:1415. För två är sedan på bråvalla lirade dom och då regnade det. I år så regnade det också. Låtarna avlöste regnet i kapp. Helt plötsligt så slutade det att regna.  Helt plötsligt så blev gravyard svin bra. Alltså sista halvtimmen var dom bra. Sista delen av konserten så visade dom sitt ytersta Betyg. Fyra av fem gravar