rockersbloggen

Misfits

Kategori:

Misfits har återbildats med danzig för två spelning på riotfest i denver 2-4 och 16-18 september i chicago . Detta måste vara århundradets häftigaste grej. Danzig har inte spelat med Misfits sedan 1983. Jag såg danzig spelningen på metaltown för några år sedan.  Då var doyle med och så körde dom halva setet med misfits låtar. Det var det grymmaste jag sett. Nu ska misfits köra med orginal medlemmar vilken grej. Vi får hoppas det blir mer spelningar peace. 

Bråvalla festivalen 30 juni- 2 juli

Kategori:

5 dagar kvar till bråvalla festivalen i norrköping.  Kollade vädret ser helt ok ut men det kan ändras peace. 

Cj ramone

Kategori:

Gamle basisten i ramones kommer till Stockholm. Cj ramone lirar på en arena 13 augusti det är endagars festival med lite svensk punk också peace. 

Deep purple

Kategori:

Nytt datum för Deep purple. Dom kommer spela på Gröna lund  2/7.

Deep purple

Kategori:

Deep purple skulle ha spelat på gröna lund ikväll och Liseberg imorgon tvingas ställa in. En i bandet har blivit sjuk medellar live nation.

Raised fist sweden rock 2016 Lemmy stage 11/6

Kategori:

Luleås stolthet Raised fist gick på Lemmy stage kl:12.Jag tycker det var tidigt men så är det ibland. Dom startade i ett stenhårt tempo. Dom hade problem från början med ljudet. Det var tekniska problem hela tiden så man såg på bandet att dom var irreterade. Synd för dom dom var riktigt bra annars. Deras musik är stenhård hc/metal. Sångaren springer runt hela tiden och hoppar och sparkar. Mycket energisk som deras musik. Det var halvfullt men det var kanske för tidigt. Så dom flesta hade väl inte vaknat än. Dom spelade i knappt i en timme. Det var tekniska problemet som ställde till det. Det var en helt ok konsert iallafall. Så se dom det rekomendar jag. Betyg: Tre stenhårda riff av fem

Dirkschneider Sweden rock 2016 festival stage 11/6

Kategori:

Udo dirksneider gick upp med sitt band på festival stage kl:1915. Det var riktigt mycke folk halva festivalen. Detta är en speciell turne han är ute på. Han ska bara köra Accept låtar för sista gången.  Han kör det från början till slut. Han sjunger riktigt bra och bandet är med på noterna. När han kör "Restless and wild" då börjar konserten bli bra.  Han kör många hits och bjuder på en bra show. Mycket eld och rock är det. Sedan går han av scen efter en timme.  Då blir det extra nummer hela 4st. Först ut blir det "Metalheart" sedan "Fast as a shark" bästa låten för kvällen. "Balls to the wall" blir näst sista.  Sista låten "Burning" då blev det eld och rök halva scenen brann. Mycke häftigt sedan var det slut. Detta var bästa konserten för i år.  Om ni har möjlighet se honom så gör det peace.Betyg: Fyra stora eldar av fem. 

Twisted sisters sweden rock 2016 festival stage 10/6

Kategori:

Dee snider och gubbarna gick upp på scen 2215. Dom öppnade stenhårt med gamla hits. Fjärde låten var "I wanna rock".Sedan blev det blandade hits. Dom spelade i 2 timmar sedan var det slut. Denna konsert var deras sista någonsin. Det är ju synd när dom i verkligen var i topp form. Sista låten blev "Smf" den var underbar. Så alla rocrockhistorier måste ha sitt slut och så även Twisted fucking sisters. Betyg:Fyra systrar av fem.

The kristet utseende Sweden rock 4 sound stage 10/6

Kategori:

Pastorn och resten av bandet entrade Sweden rock klockan 1545.Dom började med en ny låt. Sedan fortsatte det 200. "Pang på pungen i portugal" höjde publiken.Sedan blev det bara bättre.  Dom är så tajta och grymma. Det är sådant drag att man nästan spricker. Har man aldrig sett dom är det än upplevelse peace.Betyg: Fyra pastorer av fem. 

Slayer sweden rock festival stage 9/6

Kategori:

Klockan 1930 gick dom upp på stora scen. Dom är ju ett av världens bästa trash metall band. Kerry king drog igång gitarren. Då brakade helvetet igång. Dom blandade nytt och gammalt i en bra kavalkad. Dom är riktigt samanspelta allt sitter där det ska. Dom avslutade med "Angel of death" som vanligt tack för det. Betyg:Fyra helveten av fem. 

sweden rock festival 2016

Kategori:

Imorgon bär det av till sweden rock.  Vädret ser helt ok ut ses i vimlet peace. 

Black funeral nemis scenen Metallsvenskan 3/6 2016

Kategori:

Kl:2230 gick dom upp på scen.  Dark funeral är ett av sveriges största black metall band.  Dom började i ett stenhårt tempo.  Dom blandade både nytt och gammalt. Det är ett riktigt bra drag i deras musik. Man hör att dom är väldigt tajta. Sångaren bangar huvudet till musiken i 180 och publiken med.  Det var rätt så mycket folk fast dom lirar på den näst största scenen. Spelningen är bra rakt igen och bra val av låtar. Stenhårt är bara förnamnet.  Jag tycker det är riktigt kul att se en bra black metal spelning. Konserten pågår o ca: 60 minuter underbart är kort. Detta var deras ända sverige spelning i sommar.  Slutligen en mycket bra konsert peace. Betyg: Fyra blodiga motorsågar av fem. 

The haunted metallsvenskan 3/6 2016 stora scen

Kategori:

Kl:1830 gick dom upp på stora scen. The haunted spelar riktig death metal. Det var inte så mycket folk.  Det spelar inte så stor roll när man kör så det ryker.Dom vet hur man spelar så ögonen blör. Dom kör hits på hits i en timme.  När timmen är slagen så kör dom sista låten till publikens jubel.  Betyg: Fyra jägare av fem