rockersbloggen

Driving rain "Intervention time"

Kategori:

Driving rain är ett band från sthlm. Det är två medlemmar från det nerlagda bandet The doits. Dom har funnits i något år. Detta är deras debut skiva. Musiken är klassisk rock. Skivan är mycket bra. Sångaren och gitarristen sköter sitt jobb bra. Även gör dom andra i bandet. Så mer man lyssnar på skivan så bättre blir den. Dom är kompletta som band kan man säga. Så om ni gillar bra musik så köp. Betyg: Fyra klassiska rock toner av fem.

Gröna lund konserter 2016

Kategori:

Tjena även i år så blir det många bra konserter på grönan. Vad sägs om Deep purple 14/6, Nofx 16/6, Dropkick murphys 21/6, Status que 3/7, Thomas di leva 4/7, The cult 9/8, Iggy pop 24/8, Millencolin 25/8, Refused 29/9 och Madness 30/9. Det är en del att kolla på i sommar. Mer konserter och info kolla deras hemsida peace.

Bråvalla 2016 30 juni-2 juli i norrköping

Kategori:

Hallå gott folk nu har bråvalla släppt spelschemat. Det ser riktigt bra ut. Alla dagar är det något bra att se. Höjdpunkterna kommer bli Tenacious d, Flogging molly, Rammstain, House of pain och Turbonegro. Ännu finns det biljetter kvar så gå in på hemsidan och köp och där finns även spelschemat.

Gefle metal festival 15-16 juli

Kategori:

Nu har Gefle metal släppt spelschemat. Fredagen ser ju bäst ut peace.

Red hot çhili peppers

Kategori:

Red hot chili peppers kommer till Sverige. 10 september spelar dom på tele2 arena.

Metallsvenskan 2016 2-4 juni Örebro

Kategori:

Nu är det bara en månad kvar till Metallsvenska i Örebro. Även i år kommer rockersbloggen bevaka den spelschema och all info finns på deras hemsida ses där gott folk peace.