rockersbloggen

Kiss till sverige sommaren 2017

Kategori: Allmänt

Kiss återvänder till Sverige efter 4 år. 6 maj på tele2 arena och Göteborg skandinavium 10 maj.

Sweden rock festival 2017 7-11 juni

Kategori: Allmänt

Nu har Sweden rock släppt ytterligare 10 band. Det blev In Flames,Venom,Running wild,Black Star riders mfl biljetterna är släppte Peace.

Elton John

Kategori: Allmänt

Sir elton John är klar för Grönan till sommaren. Den 2 juli intar han stora scen.

Sweden rock festival 7-11 juni 2017

Kategori: Allmänt

Aerosmith är första band klara för Sweden rock 2017. Biljetter och mera band släpps 24/11 Peace.

In Flames "Battles"

Kategori: Allmänt

Sveriges största metall band är tillbaka. 12:e skivan är det i ordningen. Jag tycker det låter som det brukar om plattan. Dom blandar hård metall med lungna partier så är det på hela skivan. Tycker han sjunger bättre än på länge. Man hör ju att dom har lirat ihop ett tag. Det låter så mycket erfarenhet att man nästan får kalla kårar. Om man ska kalla sig sveriges största band så måste man leverera hela tiden. Det tycker jag dom gör. 100% och inget annat är det som gäller för dom. Det är därför dom drar fulla hus när dom är ute på vägarna. Tycker att Anders och grabbarna kan känna sig stolta över vad dom har har åstadkommit. Det lär väl headlinas till sommaren runt om i europa antar jag. Om ni gillar deras tidigare plattor så är det bara att inhandla. Skivan släpptes i fredags Peace. Betyg: Fyra stora eldar av fem.

Download festival 9-11 juni 2017

Kategori: Allmänt

Nu har download i England släppt sina första band. Line-upen ser mycket bra ut. Dom är ju bland dom största Metal festivalerna i europa. Nu blir det spännande och se vad dom a andra i europa och sverige släpper för band Peace.

Skogröjet 2017 3-5 augusti

Kategori: Allmänt

Yngwie malmsteen är klar för skogröjet. Just nu ser line-upen mycket bra ut och mer släpp blir det Peace .