rockersbloggen

Fu mancho debaser strand 25/10

Kategori: Allmänt

Dom gick upp på scen 2030. Dom började med "Hell om wheels" från kimg of the road skivan. Sedan körde dom hela plattan från start till mål. Jag tycker att man gör sådana turnerar är lite tråkigt. Fu mancho är inte ett dugg tråkiga. Dom öser verkligen på headbangar in varje riff. Det är rätt så mycket folk nästan fullt. Dom är ett väldigt bra live band bjuder på sig själv. Efter att dom kört hela King of the road skivan så går dom av scen. Sedan blir det extra nummer. Första låten ut blir " Godzilla" till publikens jubel. Dom utför den svin bra. Efter det blir det tre till sedan är det slut. Jag tycker att spelningen var riktigt bra. Jag såg dom för fyra år sedan på samma ställe och då var dom inte lika bra. Så om ni har möjlighet så tveka inte att se dom live Peace. Betyg fyra stenar av fem.

Pretenders "Alone"

Kategori: Allmänt

Pretenders är tillbaka med ett nytt album. Senaste plattan kom 2008. Dom har ju varit lite till och från dom senaste åren. Ibland finns dom ibland inte. Fast nu är dom tillbaka. Nya plattan vad ska man säga. Den är väldigt upp och ner. En del låtar är jätte bra och en del inte lika bra. Fast det är väl som deras karriär. Lite upp lite ner dom har ju funnits sedan 1978 dom är ju en del av rock historien. Så vad ska man förvänta sig av ett band som är nästan lika gammal som en själv. Skivan har ju sina dalar och toppar det är ju som livet. Ett årgångsvin blir väl bättre och bättre med åren
Fast jag vet inte hur Pretenders blir inte sämre iallafall. Skivan släpptes i fredags så det är bara att inhandla Peace. Betyg: Tre trötta års viner av fem

Copenhell 22-24 juni

Kategori: Allmänt

Copenhell släpper sin första headliner. Det blev System of down som första band ut. Så nu lär väl någon svensk festival också boka dom. Vi får se vad som händer peace.

Pelander "Time"

Kategori: Allmänt

Magnus pelander sångare och grundare av Witchcraft har släppt en solo platta. Han sjunger och spelar akustisk gitarr. Det är det ända han behöver inget band bara sig själv. Så han gör det också han sjunger som en gud och spelar gura som en sjärna. Jag har aldrig varit ett stort fan av Witchcraft fast man har ju följt dom under åren. Jag är från örebro från början och han också så man har träffat på varandra under åren. Jag tycker detta album är det bästa han gjort. Man hör verkligen vem han är igentligen. Det låter så ärligt och naket och så bra. Han överträffar verkligen sig själv med detta alster. Jag kan säga utan att överdriva detta är årets album köp den för den släpps idag peace. Betyg: Fyra ärliga häxor av fem.

Bob dylan

Kategori: Allmänt

Bob dylan får nobelpriset i litteratur. Detta måsta vara den coolaste pristagaren någonsin i modern tid peace.

Rolling stones

Kategori: Allmänt

Gubbarna i Rolling stones släpper nytt. Nya skivan heter " Blue and lonesome" och släpps 2:a december. Då kanske man får hoppas att dom kommer till sverige. Det ska bli kul att höra peace.

Madness stora scen gröna lund 30/9

Kategori: Allmänt

Ska bandet Madness gick upp på scen kl: 20. Dom körde en del bra låtar i början. Efter ett tag så var det många låtar jag inte kände igen. Det var rätt så mycket folk ca: 10000. Detta var sista spelningen för säsongen. Det var ett riktigt bra ös. Gubbarna i madness har fortfarande ett riktigt bra driv i musiken. Det är mycket som händer hela tiden. Dom är många i bandet många instrument. Sen kom hitsen på slutet med "Our house" och " It must be love" sen gick dom av scen. Sedan kom dom tillbaka och körde två gamla låtar. Då blev bra ös. Spelningen var helt ok förutom mitten partiet. Det är kul att dom är fortfarande aktiva peace. Betyg: Tre arga ska snubbar av fem.