rockersbloggen

Skogsröjet 4-5 augusti 2017

Kategori: Allmänt

D.a.d är klara för skogsröjet 2017. Nu har dom presenterat två band till nästa års festival det ser riktigt bra ut hittils peace.

Graveyard

Kategori: Allmänt

Det svenska hårdrocks bandet Graveyard lägger ner efter 10 år. Dom splittras med omedelbar verkan och ställer in kommande turne dom vill olika saker i bandet helt enkelt peace

Imperial state electric "All through the night"

Kategori: Allmänt

Nicke andersson och hans Imperial state electric är tillbaka med ny skiva. Det var bara knappt 1 år sedan "Honk machine" kom ut. Dom är väldigt efektiva på att släppa musik. Nicke är ju ett musik geni. Denna skiva blir deras femte skiva i ordningen. Tycker denna skiva är en av dom bästa. Musiken är väldigt bra komponenerad och väl spelad. Dom har ju lirat ihop några år nu. Dom spelar garage influerad rock av bästa sort. Gitarr spelet och sången håller världsklass. Dom är som ett årgångs vin dom blir bara bättre med åren. Skivan släpps idag så det är bara att inhandla peace. Betyg: Fyra elektroniska stater av fem.

Ghost "Popestar" ep

Kategori: Allmänt

Svenska skräckrockarna Ghost har släppt nytt. En ep som heter "Popestar" som innehåller en ny låt och fyra covers. Första låten "Square hammer" är en egen låt. Sedan följer "Nocturnal me" Echo and the bunnyman, "I believe" Simian mobile disco, "Missionary men" The eurythmics och Sist "Bible" Imperiet. Jag tycker det är coolt att ett hårdrocks band kan göra covers på vanliga rock låtar. Dom gör det väldigt bra också. Papa sjunger riktigt bra och the nameless ghouls kör hårt. Detta släpp är början på deras usa turne som börjar idag. Det har gått väldigt bra för dom det är kul. Jag rekommenderar en lyssning på detta alster peace. Betyg: Fyra maskerade män av fem.

Mikkey dee

Kategori: Allmänt

Mikkey dee blir ny medlem i Scorpions. Han har vikarierat under sommaren då den gamla trummisen drabbats av sjukdom. Så nu har dom bekräftat det. Då får man hoppas att dom kommer till sverige och lirar peace

Red hot chili peppers tele2 arena 10/9 2016

Kategori: Allmänt

Red hot chili peppers gick upp på scen 2050. Dom startade med "Can't stop" . sedan avlösta hitsen varandra med "Dani california" och "Otherside" . Sedan kom det några låtar som jag inte kände igen. Det var rätt så mycket folk nästan 26000. Dom springer runt på mycke på scen dom har mycke energi. Sedan blev det en cover "Search and destroy" av The stoges då blev ett riktigt ös. Jag tycker att dom lirar väldigt bra och Anthony sjunger mycket bra. Sen körde dom två lite sämre låtar. Det är mycke jam mellan låtarna och början på dom. "Californiacation" blev nästa låt till publikens jubel. Det som var lite konstigt var att Anthony började sjunga i tredje versen annars var den bra utförd. Ny låt från nya skivan avlöste "Look around". Sedan kom bästa låten för kvällen deras monster hit "Under the bridge". Den var svin bra utförd riktigt bra låt. Sista låten innan extra nummret blev "By the way" också riktigt bra utförd. Bandet gick av scen kom tillbaka till publikens jubel. Extra nummer blev "Goodbye angels" och "Givit away". Efter 90 minuter var det slut. Jag tycker konserten var bra fast det var för många dalar än toppar peace. Betyg: Tre surfrockers i dimman av fem

Green day

Kategori: Allmänt

Green day kommer tillbaka till sverige. 27 januari är det som gäller i globen i sthlm och dagen efter i malmö. Dom släpper ny platta i oktober. Senast dom var i sverige var bråvalla 2013 peace.

Skogsröjet 4-5 augusti 2017

Kategori: Allmänt

Idag så presenterade skogsröjet sitt första band till 2017 års festival. Blind guardian återvänder till sverige till sommaren. 4-5 augusti är det som gäller. Biljetter är släppta så det är bara att inhandla.

Gefle metal

Kategori: Allmänt

Gefle metal släppte direkt efter festival dom här banden. Idag släppte dom early bird biljetter. Festivalen äger rum 14-15 juli. Så gå in på deras hemsida och köp biljett peace.