rockersbloggen

Alice Cooper gröna lund 27/7

Kategori: Allmänt

Skräckrockaren Alice cooper gick upp på scen vid åtta. Vad det har blivit av honom  nu för tiden vet jag inte. Han är inte  skrämmande för fem öre. Han är inte bra.  Vad är han om man tänker efter jo alice. Han har blivit en parodie av sig själv. Det spelar ingen roll vad han gör på scen. Om det är att han får tvängströja på sig eller om han blir halshuggen. Det känns bara som det inte blir bättre eller sämre. Helt plötsligt så är det bara ett skådespelare av han själv. Om man sett honom typ minst fem gånger som jag har gjort så blir man inte förvånad. Han kör samma låtar som han gjort  i 20 år. Han verkar ju inte tröttna.  Om jag ser han om 20 år igen så kommer han  avsluta med "Schools out" Han kör ju sin grej men jag blev inte imponerad ikväll.  Det är mer familje underhållning än läskigt jag vill ha lite mer skräck nästa gång. Dom låtarna han körde som var bra dom var bra lite mycket låtar som inte var det du kan bättre peace.  Betyg: Två misslyckade skräckisar av fem.

Skogsröjet 4-6 augusti 2017

Kategori: Allmänt

Här är det kompletta spelschemat ses i vimlet.

Millencolin mfl.

Kategori: Allmänt

Nöjesfabriken i Karlstad har slagit på stora trumman till hösten. Dom har bokat Millencolin.Danko Jones.Discharge  och Mobil 47 till samma kväll 24 november äger det rum.

Prophets of rage luna 1/7 Bråvalla festivalen 2017

Kategori: Allmänt

Detta var ett riktigt spektakel. Vad får man man om man korsar Cypress  hill/Public  enemy och rage against the machine ett konstigt band bara. Dom blandar allting och det blir bara en dålig soppa. Det blir inte bra det blir rörigt. Vem sjunger vad vem spelar vad allting blir bara en röra. Dom kör ju covers på varandra kan man säga. Det blir bara huller om buller. Så 2017 verkar inte vara deras år. Dom släpper en platta i september det kan ju lite ospännande. Sista låten blev "Killing in the name of" det var höjdpunkten. Jag vet knappt vad jag säga om denna cirkus. Jag hade riktigt stora förhoppningar om detta band. Efter första låten föll det pladask rakt ner. Det skulle vara mycket trevligare med ett återbildat  Rage against the machine  än något som känns konstigt  bara  Hajar inte prylen bara att köra covers på sig själva. Betyg:Två dåliga covers av fem.


Henrik berggren panorama 1/7 Bråvalla festivalen 2017

Kategori: Allmänt

Broder daniel la ner för 9 år sedan. Henrik berggren har typ liggat i ide sedan dess. Nu är han tillbaka med ett nytt solo album.Han har inte förändras eller åldras på denna tid. Han blandar egna låtar med broder Daniel låtar. Det blir sådan perfekt tajming med allt. Henrik ser inte bara ut som en rockstjärna han är det bara. Alla vill ju höra "Shoreline" och det kör han mot slutet då blir det riktigt bra. Han vet hur man underhåller publiken. Hän kör på högsta nivå och inget annat.Sista låten blir " No time for as" det var så värdig avslutning. Nästa års festival är ju inställd pga av folk som inte kan bete sig. Så detta blev ett värdigt farväl Tack. Betyg: Fyra riktiga stjärnor av fem.