rockersbloggen

Sweden rock festival 2018 6-9 juni

Kategori: Allmänt

Idag släppte Sweden rock ytterligare 7 band. Däribland Body Count och Turbonegro mycket bra jobbat årets line-up är den bästa på många år.

Dirkschneider klubben 19/11 2018

Kategori: Allmänt

Dirkschneider och resten av bandet var tillbaka på klubben i sthlm. Han verkar gilla Sverige detta är hans andra raka turné i Sverige på två år. Senast jag såg han var Sweden rock förra sommaren. Han är lika pigg som då. Han har bytt mycket bland accept låtarna. Tycker han kör mycket okända och gamla låtar sedan förra året. Det är bra iallafall. Han sjunger bra som vanligt och hans medlemmar gör ett bra jobb. Det är inte helt fullt denna kväll men det är ok. Efter en timme drygt så går han av scen men kommer tillbaka lika snabbt. Då blir det hits kavalkad. Först "Princess of the Dawn" sen kommer "Metal heart" då blir det ös. Efter det så  kommer bästa låten "Fast as a shark" så jävla bra. Sista låten blir "Balls to the wall" då håller nästan taket att flyga av. Sedan är det slut och dom flesta är nöjda. Han var helt ok men inte briljant denna kväll tack. Betyg:Tre hajar av fem.

In Flames globen 17/11 2018

Kategori: Allmänt

Göteborgarna i In Flames gick upp på scen 2210. Dom körde stenhårt från början. Både gamla och ny hits. Tycker dom var lite stela inge bra ös i början. Efter halva konserten blev det bättre. Man ser verkligen att dom gillar att spela live bra energi. Jag såg dom senast på bråvalla 2016 då var det också bra. Det som är skillnaden inomhus och utomhus är eld och bomber. Det var obefintligt ikväll. Det skulke vara mer eld då hade det blivit full pott. Efter 80 minuter var det över inte ens något extra nummer. Det var snålt tyckte speltiden var väldigt kort. Tycket att dom leverade helt ok ikväll lite för kort speltid och för lite eld och bomber peace. Betyg: Tre dåliga eldar av fem. 

Sweden rock festival 2018 6-9 junu

Kategori: Allmänt

Idag så släpptes ytterligare 26 band däribland Judas priest,Nazareth,Helloween,Kreator mfl. Biljetterna släpps nästa fredag.

Iron maiden

Kategori: Allmänt

Iron maiden kommer till sverige nästa sommar. 1 juni spelar dom på tele2 arena och veckan efter den 7 juni på sweden rock  det kommer bli häftigt.

Guns 'n' Roses

Kategori: Allmänt

Guns kommer tillbaka till Sverige till sommaren. Den 21 juli lirar dom på ullevi i Göteborg biljetterna släpps 16/11.

Sweden rock festival 2018. 6-9 juni

Kategori: Allmänt

Ozzy Osbourne åker ut på avskeds turné och han headlinar på sweden rock till sommaren.