rockersbloggen

Skogsröjet 2019 2-3 augusti

Kategori: Allmänt

Line-upen ser helt ok ut hittills och nu är bara knappt en tredjedel av banden klara. Får se vilka som hedliner Accept lär ju vara en av dom då det är klart att dom lirar på fredagen peace. 

Millencolin "SOS"

Kategori: Allmänt

Mina vänner har släppt en ny skiva. Detta är deras 9:e sedan starten för snart 27 år sedan. Deras förra skiva "True brew" kom för 4 år sedan. Så denna skiva är lite i samma riktning som den förra fast lite vassare. Dom öser på i samma tempo som dom brukar göra. Den ena hiten avlöser den andra. Jag tycker att det inte finns någon dålig låt på skivan. Det är 12 låtar på plattan och det är bra ös på alla. Om man har lirat ihop så länge så vet man vad man håller på med. Det som är lite unikt med Millencolin är att dom gör allt själva omslag låtar allt. Dom är inte bara ett band dom är som en familj och alla ska vara delaktiga i det dom gör. Så det är kanske därför dom gör en bra skiva kanske en av årets bästa skivor. Jag hoppas dom håller på för evigt man blir alltid glad av att höra en ny millen platta peace. Betyg: Fyra tjutande alarm av fem. 


Sweden rock festival 2019 5-8 juni

Kategori: Allmänt


Så nu har dom släppt spelschemat det ser riktigt bra ut. Jag har två krockar på fredagen At the gates och Disturbed och lördagen Rainbow och Hank von hell men det löser sig nog har haft det förut vi ses i vimlet om knappt 4 månader. 


Flogging molly debaser strand 6/2 2019

Kategori: Allmänt

Flogging molly var tillbaka i sthlm. Det var mycket folk denna kväll slutsålt. Dom gick på efter kl:20. Dom startade med "Paddys lament" det blev ös direkt sen avlöste hitsen varandra. Det turnerar väldigt mycket dom är riktigt bra live. Det är värsta öset. Deras musik är ju ös. Jag har sett dom tre gånger förut men aldrig inomhus förut. Det blir en annan känsla inomhus. Efter 16 låtar går dom av scen men kommer tillbaka efter någon minut. Dom kör två låtar till sista låten blev "Salty dog" sedan var det slut. Tycker konserten var riktigt bra peace. Betyg: Fyra ösiga irländare av fem.