rockersbloggen

Hellacopters skogsröjet röjet stage 30/7 2022

Kategori: Allmänt

Nicke och resten av bandet gick upp på skogsröjets lilla scen efter 22. Dom startade med "hopeless case of a kid in denial". Sedan fortsatte dom and blanda nya och gamla låtar. Detta är andra gången i år jag ser dom. Dom är lika ösiga varje gång. Dom är så taggade och ger publiken det dom vill ha och lite mer. Det var rätt så mycket folk och det var trevligt. 8:e låt blev "toys and flavors" då blev det bra. Tycker nästan att det är deras bästa låt. Nu var publiken uppvärmd. Sedan körde dom någon ny och någon gammal låt. Efter dom låtarna kom kvällens höjdpunkt" by the grace of god" då kändes det nästan som man skulle flyga upp i atmosfären så jävla bra låt. Sista låten blev "gotta get some action now' då blev det ös och Michael monroe kom in på scen och hjälpte till sen var det över. Efter 12 låtar och 75 minuters riktig show gick dom av scen. Jag tycker verkligen att dom blir bättre för varje år man längtar till nästa gång man får se dom tack. Betyg: Fyra riktaga gudar av fem.




Doro skogsröjet röjet scenen 30/7 2022

Kategori: Allmänt

Doro är heavy metalens egna drottning. Jag såg henne första gången på srf 2013 så detta var fjärde gången jag såg henne. Hon gick upp med sitt band vid kl:1950 på röjer scenen den minsta av dom två scener som finns på skogsröjet. Hon öppna med warlock klassikern "I rule the ruins" då blev det ös. Sen körde hon både warlock låtar och egna. Hon sjunger jätte bra och hennes musiker är med på noterna. Hon kör mest Warlock låtar och dom är bäst men hennes egna låtar är också bra. " Raise your fist in the air" var riktigt bra då vaknade publiken. Dom körde 12 låtar på 70 minuter sen var det över. Bästa låten var "all we are". Sista låten blev " all for metal" bra avslutning. Sen var det slut och och man gick därifrån med en bra känsla . Jag kommer nog se henne igen för hon är bra. Detta var fjärde gången jag såg henne och det var nog den bästa. Betyg: Fyra metal drottningar av fem.

Europe skogsröjet rockklassiker stage 29/7 2022

Kategori: Allmänt

Europe klev upp på stora scen 2330. Egentligen skulle det varit ace freehley som ska ha spelat men han ställde in. Så nu fick man nöja sig med grabbarna från väsby. Dom startade med "Walk the earth" då var dom.igång sen blev det "Rock the Night" den var väldigt bra. Dom blandade både gammalt och nytt. Det var nästan fullt framför stora scen. "Carrie" blev låt fyra den körde dom riktigt bra blev typ allsång. Sen körde dom mycket låtar jag inte kände igen så det blev lite tråkigt ett tag. Sista låtarna blev "Cherokee" och "final countdown" då blev det ös. Efter 80 minuter och 17 låtar var det över. Tyckte dom gjorde en helt ok spelning fast ibland tappade  joey rösten men det är väl åldern som börjar ta även på han.Betyg: Tre nedräkningar av fem.

Danko jones skogsröjet rockklassiker scenen 29/7 2022

Kategori: Allmänt

Danko jones och resten av bandet gick upp på skogsröjets stora scen kl:21. Det var rätt så mycket folk och bandet började med låten"saturday" då blev det ös. Detta var första gången jag såg dom fast dom är i sverige väldigt ofta. Dom ligger ju på ett svenskt skivbolag. Sen blandade dom gamla och nya låtar. Dom var riktigt bra dom fick med sig publiken och folk diggade och det gjorde jag med. Bästa låten för kvällen var "Cadillac". Dom spelade i ca : 75 minuter sen var det slut. Helt ok spelning och bra ös. Betyg: Tre dankar av fem.