rockersbloggen

Accept skogsröjet 2/8 2019 rockklassiker stage

Kategori: Allmänt

Accept var sista band ut på fredagen. Dom entrade scen vid kl:2345. Dom började med någon ny låt. Sedan fortsatte det med både nya och gamla låtar i ett rasende tempo. Jag tycker att nya sångaren sjunger så där det är ju inte Dirkschneider direkt. Man kan inte inte få allt här i livet. Sedan kom "Fast as a shark" då blev det ös bästa låten för kvällen. Jag tycker att det var lite segt i mellan åt. Några till låtar sen gick dom av scen sen  kom deras största hit "Balls to the Wall" då blev det liv i luckan. Det blev allsång hela festivalen sjung med sen efter 80 minuter var det över. Jag tycker att 2019 accept är så där känns som det är samma sak år ut och år in. Jag såg dom för några år sedan och då var dom sämre. Så ikväll var dom helt ok fast inte världsklass. Betyg: Tre accepterade rockare av fem. 
""

Uriah heep skogsröjet 2/8 2019 rockklassiker stage

Kategori: Allmänt

Gubbarna i uriah heep gick upp på sen ca kl:2130.Det var jätte mycket folk redan från början. Första låt blev "Grazed by heaven". Det var en perfekt öppning. Sen så rullade det på. Dom kör på riktigt bra sångaren sjunger som en gud. Sen körde dom på. "Gypsy" kom som en bomb som femte låt då vaknade publiken till den var svin bra. Sen blev det lite trummsolo och någon låt jag inte kände igen. Sen kom deras stora hits "July morning" och "Lady in black" då blev det shit bra bästa låtarna för kvällen. Sen som sista låt körde dom "Easy living" och den var också bra. Dom körde i ca:70 minuter det var bra och dom han med 10 låtar. Tycker att denna tid var perfekt och även konserten detta var bästa konserten på festivalen. Betyg: Fyra riktiga gubbrockare av fem. 


Glenn hughes pcdp skogsröjet 2/8 2019 sv musik stage.

Kategori: Allmänt

Kl:2010 gick den gamle sångare och basisten från Deep purple upp på lilla scen. Han kör en speciell turné i år där han bara kör Deep purple låtar. Han startade med "Stormbringer" då blev det ös. Det var helt fullt framför scen. Scenen var rätt så liten så det blev väldig intimt. Sen malda han på med olika Dp låtar från sin tid ibandet. Sjätte låt blev "Smoke on the water" då blev det liv i luckan han körde den bra. Han sjunger jätte bra denna kväll och hans band spelar också bra. Sedan körde han en till låt sen gick han av scen. Extra nr blev "Burn" och "Highway star" sedan var det slut. Han spelade i 75 minuter lite över sin speltid men det klagade man inte på. Jag tycker att han var briljant från början till slut. Betyg: Fyra  motorvägs stjärnor av fem. 

Primal fear skogsröjet 2/8 2019 rockklassiker stage

Kategori: Allmänt

Primal fear är ett tyskt power metal band som startade 1997. Dom gick upp på största scen kl:1640. Dom spelade rätt så tidigt solen låg på och dom började lira. Jag hade aldrig sett dom förut och blev lite överaskad. Dom öser på sin metal i 180. Det var rätt så mycket folk för att vara på eftermiddagen. Det blandas både gamla och nya låtar och det är bra. Publiken är med hela tiden och det är kul. Det är kul när man ser ett band man aldrig sett förut. Tycker att dom var bra. Dom spelade i 65 minuter sen var det över. Man gick därifrån med en positiv känsla. Betyg: Tre metal freaks av fem.