rockersbloggen

Årlista 2014 av album

Kategori: Allmänt

Så då har vi kommit till årets höjdpunkt. Jag har fått många skivor under året. Många har varit bra en del inte. Tack alla ni som ger mig skivor och fortsätt med det. Årets tio topp lista är följande peace.
 
Nr:1: Body count "Manslaughter"
Nr:2: Thundermother "Rock`n`roll disaster"
Nr:3: Märvel "Hadal Zone Express"
Nr:4: Grand magus "Triumph and power"
Nr:5: Deathstars "The perfekt cult"
Nr:6: Åge sten nilsen`s ammunition "Shanghated"
Nr:7: Nisse hellberg "Vad har han i huvudet"'
Nr:8: Satan takes holiday "Animal man women"
Nr:9: The sigourney weavers "Blockbuster"
Nr:10: Edguy "Space Police: Defenders of the Crown"

Årslista av live konserter 2014

Kategori: Allmänt

Hallå nu är det dags för årslista 2014. Jag var på tre festivaler i somras Sweden rock och Bråvalla och Getaway. Sedan sprang jag på en del andra konserter också. Så det var rätt så svårt men inte till slut. Här kommer min lista peace.
 
Nr:1: Black sabbath sweden rock festival 20140606
Nr:2: Iron maiden bråvalla festivalen 20140626
Nr:3: Saxon munchenbryggeriet 20141108
Nr:4: Bad religion bråvalla festivalen 20140628
Nr:5: Slayer getaway rock festival 20140808
Nr:6: Monster magnet sweden rock festival 20140607
Nr:7: Doro getaway rock festival 20140809
Nr:8: Supersuckers debaser medis 20140305
Nr:9: Flogging molly gröna lund 20140618
Nr:10: The kristet utsende debaser medis 20141114

Sweden rock festival 2015

Kategori: Allmänt

Nu har sweden rock släppt första spelschemat. Det är onsdagen som är klar ser mycke bra ut med D.a.D som avslutar onsdagen bra jobbat peace.

Getaway rock festival 2015

Kategori: Allmänt

Hallå där ute i sverige. Hårdrocks favoriterna Saxon kommer till sverige nästa sommar. Getaway rock festival i gävle har bokat dom. Så är yttriligare 5 band klara : At the gates, Deathstars,Carnifex, Toxic Holocaus och Dr living dead!. Mycke bra julsläpp av dom peace.
 

Sweden rock festival 2015

Kategori: Allmänt

Nytt band släpp från sweden rock. Finska metalhjältarna Children of bodom,Mothers finest,My dying bride,Carl palmer och Beast milk mycke bra band släpp peace.

Blind guardian "Beyond the red mirror"

Kategori: Allmänt

Ny vecka ny recension. Tyska powermetal kungarna Blind guardian. Dom är aktuella med en ny platta. Plattan släpps i januari. Det var fyra år sen senaste skivan kom "A voice in the dark". Jag tycker denna nya skiva låter lite likt den. Dom kan ju det där med powermetal. Dom har ju spelat i snart 30 år tillsmammns. Jag tycker att deras musik är lite tråkig inte så mycket variation. Det finns ju någon bra låt på skivan. Det räcker inte för att få ett topp betyg. Dom är ju aktuella med en turne nästa år. Dom kommer spela på Metallsvenskan i min gamla hemstad örebro 30 maj. Så om ni har gillat deras föregående skivor så kolla in denna. Obs skivan släpps inte förens i januari nästa år peace. Betyg:Två blinda väktare av fem.
 

Bråvalla festivalen 2015 i norrköping

Kategori: Allmänt

Hallå nytt band släpp idag. Mina polare i Millencolin spelar på en festival i sverige. Så grymt och dom fär sällskap av Rise against,A day to remember,Parkway drive. Så det kommer bli en grym festival nästa sommar i norrköping peace.

AC/DC

Kategori: Allmänt

Ac/Dc kommer till stockholm.Den 19 juli intar dom friends arena.Jag såg dom när dom var här senast på stadion 2010.Då var det riktigt grymt.Biljetterna släpps kl:0900 nästa onsdag peace.

Metallsvenskan 2015

Kategori: Allmänt

Hallå Metallsvenskan i Örebro släppte nya band nu.Motörhead kommer headline på Örbros ända festival/fotbollsturnering.Riktigt bra bokning av Kimmo.Dom släppte 6 band till.i morse.Det är Candlemass,The kristet utsende.Abramis Brama,Pig eyes,Besserbitch.Aggressive Chill festivalen/fotbollsturneringen hålls mellan 29-30 maj peace.

Farsta "Kung av mörker"

Kategori: Allmänt

Hallå nu är det fredag igen.Farsta är inte bara en förort till sthlm det är ett band också.Detta är deras debut.Gurra från Ebba grön och Hasse från Grisen skriker och några andra gamla rockers har dragit ihop detta band.Dom spelar pop/rock på svenska.Dom låter lite som Kent kan man säga.Dom är ju rätt så erfarna musiker.Så det låter riktigt bra.Detta alster är en ep kan man säga.Det är 5 låtar på denna skiva.Så om ni gillar svensk rock så är det bara att inhandla skivan är ute nu peace.Betyg:Fyra förorter av fem.

Sweden rock festival 2015

Kategori: Allmänt

Idag så presenterade sweden rock nya artister.Slash  riktigt grym bokning jag såg han på hultsfred 2012.De övriga banden i släppet är: Dokken,Hardcore superstars,Bloodbath,Pat travers,Eluveitie,Refuge,Dare,Dan hylander,Egonaut så detta var en riktigt bra förtidig julklapp peace.