rockersbloggen

Anti-flag debaser strand stora scen 26\11

Kategori:

Det amerikansk punkbandet Anti-flag gick upp scenen 2040. Det var inte så mycket folk halva lokalen typ. Jag har aldrig sett dom förut. Man kan säga att dom körde i 180 i ca en timme. Dom har två sångare både basisten och gitarristen turas om att sjunga. Det är väldigt poliska texter och långa mellansnack. Bästa låten var "All cops are bastards". Under extra nummret så kastade dom ut trumsetet i publiken. Så trummisen fick spela där mycke coolt. Avslutningsvis så var det energisk och bra punkkonser peace. Betyg: Fyra flaggor av fem.

Sweden rock festival 2016

Kategori:

Idag släppte sweden rock massa band. Däribland megadeath kristet utsende sixx am och skitarg peace

Bråvalla festivalen 2016 30 juni-2 juli

Kategori:

Idag gjorde bråvalla ett bra släpp. Tenocious d och volbet ser lovande ut för sommarens festival peace

Bråvalla festivalen 2016 30 juni- 2 juli

Kategori:

Första släppet på bråvalla 2016. Det blev Rammstein som första headliner. Det var rätt så väntat. Även Five finger death punch kommer också mfl. Biljetterna släpps på måndag peace.

Copenhell 2016

Kategori:

Nytt bandsläpp på copenhell.  Alice copper är klar plus 11 band till.  Däribland Megadeath, Rival soons, Clawfinger, Dropkick murphys mfl.  Sedan tidagare är ju Black sabbath klara peace. 

Wasp rockklassikerbåten

Kategori:

Blackie och hans band medlemmar i wasp gicl på scenen runt 23. De började köra på i ett rasande tempo. Sedan körde dom "Love mancine" då blev ett riktigt drag. Sedan körde dom några låtar till. Sedan kom "Golgotha" från nya skivan bra låt. Sedan gick dom av scenen. Sen blev det först extra nummer "wild child". Sista låten blev "I wanna be somebody". Vilket drag det blev då. Sen gick dom av scenen. Jag tycker dom leverade Blackie kan fortfarande sjunga och spela gitarr. Det var fullsatt på båten. Det var lite annurlunda att se en konsert på en finlands färja det var kul. Det håller inte i längden av ett band som spelat i över 30 år att ha så få hits men men dom var ju svin bra peace. Betyg:Fyra svarti laglös av fem. 

Guns `n` roses återförening

Kategori:

Det går heta rykten om att den klassiska sättingen av Guns ska återförenas nästa år. Dom ska ut på Europa turné och ska headlina en del festivaler. Vi får hoppas dom kommer till sverige. Det skulle vara så underbart om det stämmer peace.

Monsters of rock 2016

Kategori:

Volbeat är klara för monsters of rock på friends.9 juli är det som gäller 

Sweden rock festival 2016

Kategori:

Nytt band släpp på Sweden rock. Queen plus Adam Lambert är klara för sommarens festival peace.

Sweden rock festival 2016

Kategori:

Hallå äntligen har  vår allas favvo festival vaknat till till liv efter sommarens ösiga festival. Vad sägs om comebackande Hellacopters Twisted sisters som åker ut på sin sista turnén och skräck rockaren King diamond och världens bästa black metal band Satyricon mfl peace.

Metallsvenskan 2016

Kategori:

Då har metallsvenskan vaknat till liv. 3-4 juni är det som gäller i Örebro nästa sommar och så släpper dom väl första banden snart också hoppas jag peace.