rockersbloggen

Deep purple till sverige 2016

Kategori: Allmänt

Deep purple kommer till gröna lund nästa sommar.Speldag blir antingen 14 eller 16 juni på stora scen peace.

Sweden rock festival 2016

Kategori:

Sweden rock medelar på sin facebook sida  att det är snart dags för artist släpp. Jag tror att första släppet blir Ritchie blackmore och blacksabbath peace.

Konsert tips hösten/vintern 2015

Kategori:

Festival och rock sommaren är över för denna gång men deppa inte. Det finns många konserter kvar detta år. Här kommer ett urval: Friends of dorothy 25/9 Nalen, Fu Manchu 3/10 Debaser strand, Imperial state electric 23/10 Debaser medis, Wasp 13/10 Rocklassikerbåten, Black star riders 26/11 Debaser medis, Motörhead/Saxon 4/12 Hovet, Judas priest 5/12 Globen. Det var lite av det jag ska kolla på peace.

Thundermother "Road fever"

Kategori:

Det svenska tjej bandet thundermother är tillbaka med en ny platta.Den här är deras andra skiva på 1 1/2 år. Jag tycker nya skivan inte är lika bra som förra. Fast nu har folk fått upp ögonen för dom. Dom har turnerat mera fått mer kött på benen. Dom är ju stenhårda rockbrudar. Fast plattan rockar ju ingen tvekan om det. Det känns som den saknar det där lilla extra. Hit låten är "Tease" mycket bra låt. Dom ska spela på rocklassiker båten i november tillsammans med wasp. Plattan  är släppt så det är bara att inhandla peace. Betyg:Tre hårda rock'n'rollare av fem.

Black sabbath

Kategori:

Black sabbath åker på avskedsturne nästa år. Inga europa datum är inplanerade än men det kommer väl snart vi får hoppas dom kommer till sverige då peace.