rockersbloggen

Bandet alltså"Kalabaliket lever"

Kategori: Allmänt

Stockholms baserade Bandet alltså har släppt sin debut platta "Kalabaliket lever" . Detta är deras debut platta. Dom har släppt en EP och singlar föruut. Bandet alltså spelar progg rock av högsta kvalitet allt funkar bra. Dom sjunger och spelar tillsammans som ett riktigt kollektiv på 70-talet. Deras melodi är att alla får vara med. Det är lite oklart vilka som är med i gruppen men dom kan lira musik. Det är sådan glädje i musiken så att man vill hoppa in och sjunga.  Skivan innehåller 14 låtar och alla är bra. Det sjungs och spelas till solen går upp det är deras melodi. Skivan är släppt både på lp och spotify så det är bara att lyssna eller köpa peace. Betyg: Fyra dansande kollektiv av fem.

Sweden rock festival 6-9 juni 2018

Kategori: Allmänt

Nu har Sweden rock släppt spelschemat. Alla dagar ser helt ok ut den största krocken blev Body Count och Halloween på torsdagen så vi ses i vimlet peace.

Joe lynn Turner

Kategori: Allmänt

Joe lynn Turner fick en hjärtinfarkt i lördags. Så nu ställer han in sommar turnén helt då även spelningen på sweden rock i juni 

Skogsröjet 3-4 augusti 2018

Kategori: Allmänt

Dee snider är klar för skogsröjet. Detta blir hans första Sverige besök sedan han spelade med Twisted sisters på srf för två år sedan. Han kommer vara en av headlinarna. Jag tycker att line-upen ser helt ok ut hittills peace.

Sweden rock festival 6-9 juni 2018

Kategori: Allmänt

Sista banden klara för årets festival. Vad sägs om Dark funeral,Backyard babies,Crashdiet,Battle beast,Rocklassiker allstars mfl. Totalt 11 nya akter. Så nu är årets line-up komplett. Så nu kommer spelschemat inom kort.